Başkan Yusuf Alemdar, 500 yıldız sporcuyla: “Sakarya’ya sporcu yetiştiren kimliğini yeniden kazandıracağız”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Sakarya’nın 500 aşkın yıldız sporcusuyla bir araya geldiği buluşmada, “Sizler bu şehrin mücevherleri, geleceğimiz, güvencemizsiniz. Biz inanıyoruz dün olduğu gibi Sakarya nice başarılı sporcu yetiştirecek. Bu şehre sporcu yetiştiren kimliğini yeniden kazandıracağız. Her zaman yanınızdayız” dedi. Sakraya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle her branşta şehrini ülke ve dünya çapında başarıyla temsil eden 500 aşkın yıldız sporcuyla bir araya geldi.

GÜNDEM - 18-05-2024 18:15

Tüm dallardan sporcu

Buluşmada futbol, karate, wushu, judo, taek-wondo, kano, bilek güreşi, masa tenisi, yüzme, güreş, bocce, atletizm, hentbol, kürek ve farklı branşlarda onlarca sporcu yer aldı.

 

Başkan Alemdar’a İl Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, FİFA Kokartlı Hakem Atilla Karaoğlan, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sevda Çiftçi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar da eşlik etti.

 

Sakarya’nın geleceği

Şehirde faaliyet gösteren tüm branşlardan sporcular ve antrenörlerin katıldığı buluşmada adeta bir sporcu okulu olan, Türkiye’ye nice büyük başarılar kazandıran önemli isimleri yetiştiren Sakarya’nın spor geleceği konuşuldu.

 

“Yanınızdayız” vurgusu

Başkan Alemdar, Sakarya’da yıldız gibi parlayan nice yeteneğin keşfedileceğine ve yarınların en başarılı sporcularının bu şehirden çıkacağına inancının tam olduğunu ifade ederek, Büyükşehir Belediyesi olarak amatör ve profesyonel sporun her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.

 

“Size inanıyoruz”

Başkan Alemdar, “Sizler bizim geleceğimiz, yarınlarımız, güvencemizsiniz. Siz bu şehrin mücevherlerisiniz. Hem bugünün hem de yarının bayraktarları olarak umudumuzsunuz. Sakarya’nın evlatları olarak size inanıyoruz. hem şehrimize hem de ülkemize yakışan nice başarılara imza atacaksınız. Sakaryan’ın dün olduğu gibi nice başarılı isimler yetiştirmesini arzu ediyoruz Her daim yanınızda olacağız. Sizlerin yanı sıra tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum” dedi.

 

Şampiyonlarla fotoğraf

Başkan Alemdar, U-14 Sakarya Şampiyonu Arifiye Doğanspor, U-15 Sakarya Şampiyonu Nejat Ersin Futbol Kulubü ve Harmanlıkspor, U-16 ve U-17 Sakarya Şampiyonu

Karasuspor, U-18 Sakarya Şampiyonu Çaybaşı Bekirpaşaspor ve 2. Lig Şampiyonu olan Sakarya Kadın FK’nın yanı sıra programa katılan tüm sporcuları tebrik ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Günün Diğer Haberleri