Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ile Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk’un öncülüğünde gerçekleştirilen kapsamlı ortak program, iki komşu ilin basın mensuplarını bir kez daha aynı çatı altında buluşturdu. Sektörel istişarelerin ve resmi temasların ön planda olduğu ilk günün ardından, programın ikinci günü sosyal ve renkli anlara sahne oldu.
NG Afyon’da Moral ve Motivasyon Gecesi
Programın ikinci gününün finali, NG Afyon Wellness & Convention’ın ev sahipliğinde gerçekleşen gala gecesiyle yapıldı. Çalışma hayatının ve yoğun gündemin temposundan kısa süreliğine uzaklaşan Kütahya ve Afyonkarahisar’dan basın emekçileri, şık atmosferde aynı masaları paylaştı. Gün boyunca süren yoğun programın yorgunluğunu unutturan bu özel gece, katılımcılara hem moral hem de motivasyon depoladı.
Komşu İller Arasında Güçlü Mesleki Dayanışma
İki cemiyet başkanının öncülüğünde hayata geçirilen organizasyon, Kütahya ve Afyonkarahisar basın camiaları arasındaki iletişimi ve birlikteliği bir üst seviyeye taşıdı. Mesleki konuların yanı sıra samimi bir sosyal ortamda bir araya gelen gazeteciler, karşılıklı deneyim paylaşımında bulunarak dostluk bağlarını pekiştirdi.
Ortak program, komşu iki ilin basın mensuplarının ortak projelerde ve sosyal buluşmalarda ne denli güçlü bir dayanışma sergileyebileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Renkli görüntülere ve keyifli sohbetlere sahne olan gala gecesi, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Haber: Faruk KILINÇ