MÜSİAD Sakarya Şubesi "Ticaret Ofisi İş Geliştirme Toplantısı" düzenledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi, iş dünyası için önemli bir etkinlik olan "Ticaret Ofisi İş Geliştirme Toplantısını gerçekleştirdi. MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; MÜSİAD üyeleri yoğun katılım gösterdi.

GÜNCEL - 17-05-2024 16:11

Toplantının ana gündem maddesi, iş geliştirme ve ticaret ofislerinin rolü üzerineydi. Sakarya iş dünyasının önde gelen isimleri ve MÜSİAD üyeleri, bu etkinlikte bir araya gelerek iş dünyasındaki yenilikler, fırsatlar ve mevcut durum hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Etkinliğin önemli konuklarından biri, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Esen oldu. Prof. Dr. Esen, toplantıya katılanlara değerli bilgiler aktardı ve iş dünyasına yönelik faydalı bilgiler sundu. Kendisine yaptığı katkılar için MÜSİAD Sakarya Şubesi tarafından teşekkür edildi.

Toplantının sonunda, katılımcılar arasında daha güçlü iş ilişkilerinin kurulması ve gelecekteki projeler için ortak çalışmalar yapılması konusunda mutabakata varıldı. Başkan İsmail Filizfidanoğlu, böyle etkinliklerin iş dünyasının gelişimi için önemini vurguladı ve MÜSİAD Sakarya Şubesi olarak bu türtoplantılara devam edeceklerini belirtti.

 

Günün Diğer Haberleri