Pamukova'da Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: Galara Hapları Ele Geçirildi!

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı, İzmir'den Sakarya'ya yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine Pamukova ilçesinde başarılı bir operasyona imza attı. Operasyon sonucunda, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen iki kişi yakalandı ve binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi.

ASAYİŞ - 17-09-2025 10:52

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda yürütülen operasyon, 14 Eylül 2025 tarihinde gerçekleşti. İstihbarat birimleri, O.M.Ö. (27) ve Ö.Ö. (33) isimli şahısların 35 plakalı bir araçla İzmir'den Pamukova'ya uyuşturucu getireceği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine jandarma ekipleri, Pamukova ilçesi Mekece Mahallesi girişinde pusu kurdu.

Haplar ve Telefonlar Ele Geçirildi

Şüphelilerin içinde bulunduğu 35 plakalı araç, belirtilen adreste durduruldu. Jandarma ekipleri, şahısların üzerinde ve araçta detaylı bir arama yaptı. Aramada, piyasa değeri yüksek olan ve bağımlılık yapıcı etkisi bilinen 2.520 adet GALARA marka uyuşturucu hap bulundu. Uyuşturucuya ek olarak, iletişimde kullanıldığı düşünülen iki adet cep telefonu da ele geçirildi.

Şüpheliler Tutuklandı

Operasyonla gözaltına alınan O.M.Ö. ve Ö.Ö., jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece uyuşturucu ticareti suçundan tutuklanan şüpheliler, cezaevine gönderildi.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı, basın bülteninde uyuşturucuyla mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirtti. Bu başarılı operasyon, uyuşturucu şebekelerine karşı verilen mücadelenin Sakarya'da ne kadar kararlı bir şekilde sürdürüldüğünü bir kez daha gösterdi.

SAKARYA VALİLİĞİ BASIN BÜROSU

 

SAKARYA VALİLİĞİ BASIN BÜROSU

Günün Diğer Haberleri