Rockçı Barış Gülay MüzikOnAir ödül gecesinde röportaj verdi!

Bu yıl ilki düzenlenen Müzik On Air Medya ve Sanat Ödülleri İstanbul Maltepe'de yer alan Maltepe Üniversitesi Kültür Merkezi Vedat Çakırca Konferans salonunda yapıldı.

MAGAZİN - 14-05-2024 19:23

Rock müzik sanatçısı Barış Gülay’ın da katıldığı gecede sanatçı özellikle neşesiyle dikkati çeken ve çok sevilen başarılı sanatçı bazı radyocuların “Yeni şarkı ne zaman geliyor?” sorusuna karşılık “Yeni şarkım çoktan hazır, sadece zamanını bekliyoruz. Kafanın İçinde şarkım biliyorsunuz birçok ödüle layık görüldü. Biraz dinleneyim ve bu arada bu güzel ödül törenine geleyim dedim. Yeni şarkım çok iddialı, Rock müzik severler hazır olsun. Bomba gibi geliyorum” şeklinde cevap verdi. Sanatçının rahatsızlığı dikkatlerden kaçmazken geceden erken ayrıldığı gözlemlendi. 
İçlerinde Müjdat Gezen, Metin Özülkü, Şebnem ve Fatih Kısaparmak, Burhan Şeşen, Alişan, Acun Ilıcalı, Ziynet Sali, Ece Mumay, Norm Ender, İbrahim Büyükak, Manga, Büşra Pekin, Mert Demir, Gökhan Kırdar, Seda Üren, Mustafa Mert Koç, Elif Buse Doğan, Nilsu Berfin Aktaş’ın da hazır bulunduğu yıldızlar geçidi gibi gece, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Günün Diğer Haberleri