Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden Vatandaşlara Uyarı: "Yardım Taleplerine İtibar Etmeyin"

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Genel Sekreter Fikret Bayhan'ın adını kullanarak yardım talebinde bulunan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı. Belediyeden yapılan açıklamada, "Sakarya Büyükşehir Belediyemizin Genel Sekreteri Fikret Bayhan ve kurumumuz bürokratlarının adı kullanılarak ayni ve nakdi yardım talebinde bulunulduğu bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Büyükşehir Belediyesi veya kurumumuzun herhangi bir bürokratı adına talepte bulunulması söz konusu değildir" denildi.

SAĞLIK - 21-02-2025 15:29

Dolandırıcılık Girişimlerine Karşı Hukuki Süreç Başlatıldı

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları bu tür dolandırıcılık eylemlerine karşı dikkatli olmaya çağırarak, benzer durumlarla karşılaşılması halinde konunun derhal Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne bildirilmesi gerektiğini vurguladı. Açıklamada, "Bu bilgi üzerine Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşavirliğimiz tarafından konu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bildirilmiş ve yasal süreç başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Vatandaşlar Dikkatli Olmalı

Belediye yetkilileri, vatandaşların bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı duyarlı olmalarını ve şüpheli durumlarda vakit kaybetmeden yetkililere başvurmaları gerektiğini hatırlattı.

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN BÜROSU

Günün Diğer Haberleri