Sakarya Hermesliler Yaşama ve Yaşatma Derneği’nde yeni Başkan Abdul Hakim Yılmaz görevde

Sakarya'da 10 Nisan 2022 tarihinde kurulan ve faaliyetlerine hızla devam eden Sakarya Hermesliler Yaşama ve Yaşatma Derneği, yeni başkanını seçti. Derneğin yeni başkanı Abdul Hakim Yılmaz oldu.

GÜNCEL - 19-05-2024 13:30

Yaklaşık 100 üyesi bulunan Sakarya Hermesliler Yaşama ve Yaşatma Derneği, kısa sürede bölgedeki önemli sivil toplum kuruluşları arasında yerini aldı. Serdivan İlçesi Yıldız Mahallesi'nde bulunan dernek hizmet binasında gerçekleşen devir teslim töreninde, derneğin kurucu başkanı Aydın Yılmaz görevini yeni başkan Abdul Hakim Yılmaz’a devretti.

Devir teslim töreni sırasında duygusal anlar yaşandı. Aydın Yılmaz, başarılı bir başkanlık dönemi geçirdiği ve derneğe önemli katkılarda bulunduğu için üyeler tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Yılmaz’a, dernek adına sunduğu hizmetler için teşekkür plaketi takdim edildi.

Yeni başkan Abdul Hakim Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, derneğin misyonunu ve vizyonunu daha da ileriye taşımak için elinden geleni yapacağını belirtti. Yılmaz, “Sakarya Hermesliler Yaşama ve Yaşatma Derneği’nin kurucusu Aydın Yılmaz’a yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bizler de aynı azim ve kararlılıkla bu bayrağı daha yukarılara taşımak için çalışacağız” dedi.

Derneğin üyeleri de yeni başkana tam destek sözü verdi. Sakarya Hermesliler Yaşama ve Yaşatma Derneği, bölgedeki sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam ederek, toplumun her kesimine ulaşmayı hedefliyor. Dernek, çeşitli etkinlikler ve projelerle Sakarya’nın sosyal dokusuna katkı sağlamayı sürdürecek.

Abdul Hakim Yılmaz Başkanlığı'ndaki Sakarya Hermesliler Yaşama ve Yaşatma Derneği yeni Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu: "Nihat Yılmaz, Tahsin Yılmaz, Kudbettin Uçar, Berekat Yılmaz, Hidayet Yılmaz ve Hakkı Uçar"

Günün Diğer Haberleri