Sakarya'nın önde gelen eğitimcilerinden Fatih İlkokulu Müdürü İsmail Yaman, yarıyıl tatilinde umre ibadetini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gitti.

22 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında 14 günlük umre programına katılan Yaman'a, Geyve, Akyazı ve Pamukova'dan ailelerin oluşturduğu bir grup eşlik etti. Umreye gittiğini öğrenen Arifiye Öğretmen Lisesi mezunları, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Yaman'a "Hayırlı olsun, Allah kabul etsin" dileklerinde bulundu.

DÜNYA - 31-01-2025 12:19

Umre programı kapsamında, uçakla Cidde'ye, ardından otobüsle Mekke'ye geçen Yaman ve ağabeyi Ahmet Yaman, Mekke'deki ibadetlerini yerine getirdikten ve İslam tarihi açısından önemli bir yere sahip olan Taif'i ziyaret ettikten sonra Medine'ye geçecekler.

Medine'de Mescid-i Nebevi'yi, Peygamber Efendimizin kabrini ve diğer kutsal yerleri ziyaret edecek olan Yaman, 5 Şubat'ta Türkiye'ye dönecek. Fatih İlkokulu Müdürü İsmail Yaman, eğitim camiasındaki dostlarını ve Arifiye Öğretmen Lisesi mezunu arkadaşlarını hurma yemeye ve zemzem suyu içmeye davet etti.

Başarılı okul müdürlüğünün yanı sıra, Balkan ülkelerine düzenlediği ve gönüllü rehberliğini üstlendiği seyahatlerle de tanınan İsmail Yaman'a umre ibadetinin kabul olmasını ve en kısa zamanda hac görevini de yerine getirmesini dileriz.

Günün Diğer Haberleri