Şırnak'ta Bilardo Turnuvası Büyük İlgi Gördü

Şırnak Bilardo ve Satranç Spor Kulübü ve Longoni Bilardo Salonu tarafından organize edilen Pool (Amerikan) Bilardo Turnuvası büyük bir başarıyla tamamlandı. Turnuvaya 34 sporcu katılarak Şırnak'taki bilardoya olan ilginin ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha gösterdi.

SPOR - 20-11-2024 15:15

Final maçında, sporcuları yalnız bırakmayan isimler arasında YAFA ve SÖZ MEDiA yönetim kurulu başkanı Özcan ŞİMŞEK, A milli takımızda görev almış eski antrenör Bahtiyar Can VANLI, Şırnak Kadın Futbol Spor Kulübü, UYAFA Başkan Yardımcısı ve YAFA il temsilcisi Emin YÜREK ve Şırnak Şehrinuh Spor Kulübü Başkanı Talat AKIL yer aldı.

Turnuvada dereceye giren sporcular şöyle:

1. Ahmet DENİZ 2. Serhat YÜRÜK 3. Nevaz GÜLENÇ 4. Ahmet BAKIR

Şırnak Bilardo ve Satranç Spor Kulübü Başkanı Faysal KADIRHAN yaptığı açıklamada, turnuvaya katılan tüm sporcuları ve emeği geçen herkesi tebrik etti. Kadırhan, Şırnak'ta sporun farklı branşlarına olan ilginin arttığını ve bu tür organizasyonların genç yeteneklerin ortaya çıkmasına katkı sağladığını belirtti.

Şırnak'ta düzenlenen bu turnuva, şehrin spor hayatına önemli bir katkı sağlamış ve bilardonun daha fazla tanınmasına vesile olmuştur.

HABER; Bülent Ertekin

#Şırnak #spor #bilardo #satranç #başarı #gençlik

Günün Diğer Haberleri