Son Dakika: Trafik Haftası Başlıyor! 81 İlde Eş Zamanlı Bilgilendirme Yapılacak

İçişleri Bakanlığı, 7-13 Mayıs Trafik Haftası dolayısıyla 81 il valiliğine bir genelge gönderdi. Her yıl Mayıs ayının ilk Cumartesi günü kutlanan "Karayolu Trafik Güvenliği Günü"nü takip eden hafta boyunca çeşitli etkinliklerle trafik güvenliğine dikkat çekilecek.

SON DAKİKA - 06-05-2025 12:49

Bu kapsamda, yarın (7 Mayıs 2022 Cumartesi) saat 11:00'de ülke genelinde eş zamanlı olarak valiler, kaymakamlar ve emniyet müdürlerinin katılımıyla bilgilendirme toplantıları düzenlenecek. Belirlenen noktalarda basın mensuplarına da açıklamalarda bulunularak vatandaşlar "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" kampanyası hakkında bilgilendirilecek.

Kampanyanın "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" mottosu taşıyan görselleri, başta sosyal medya olmak üzere billboardlarda, yerel ve ulusal basında, kamu kurum ve kuruluşlarının iletişim kanallarında ve vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde (otogar, havalimanı, AVM, duraklar vb.) yaygın bir şekilde kullanılacak.

Günün Diğer Haberleri