"Şubemiz olun Ceptepol ile Geleceğinize Dokunun"

Türkiye’de yeni nesil online sigortacılığın lideri www.ceptepol.com, geleceğin finansal güvencesini sağlamak amacıyla yeni bir adım attı.

GÜNCEL - 30-04-2024 14:43

CEPTEPOL Dijital Pazarlama Koordinatörü Nurfidan Günaydın tarafından duyurulan habere göre, Ceptepol artık şubeli hizmetler sunuyor. Bu yeni hizmetle birlikte Ceptepol ailesine dahil olanlar, hızlı teklif almanın yanı sıra uzman kadrodan teknik destek de alabilecek.

Ceptepol'un şubeliğiyle birlikte Şube sahipleri, tecrübeli ve uzman bir kadrodan destek alarak yüksek kazanç fırsatlarına erişebilecekler. Ceptepol, teknik altyapısı ve profesyonel desteğiyle müşterilerine güvenilir bir hizmet sunmayı hedefliyor.

CEPTEPOL Dijital Pazarlama Koordinatörü Nurfidan Günaydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ceptepol sigorta şubeliği ile hızlı teklif almanın yanı sıra, Ceptepol.com iş ortaklarımız geleceğe dokunmanın fırsatını yakalayacaklar. Başvurmak için hemen bizimle iletişime geçin ve Ceptepol'un sunduğu avantajlardan yararlanın" dedi.

Detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için 0850 480 75 30 numaralı telefondan ya da www.ceptepol.com adresinden Ceptepol'a ulaşabilirsiniz. Geleceğinize dokunmanın fırsatını kaçırmayın, Ceptepol ile güvence altına alın!

 

Günün Diğer Haberleri