Fısıltı HABERLERİ
HV
18 NİSAN Perşembe 14:26

Türkiye'nin en başarılı 100 Startup’ı listesinde 11TechOne VC girişimi

Fast Company Türkiye tarafından açıklanan, Türkiye’nin en başarılı girişimlerinin yer aldığı Startup 100 listesi yayınlandı. Oyun, e-ticaret ve yeni nesil yazılım şirketlerinin öne çıktığı listede, TechOne Venture Capital’in 11 portföy girişimi kendisine yer buldu

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 08-09-2022 13:48
Türkiye'nin en başarılı 100 Startup’ı listesinde  11TechOne VC girişimi

Türkiye’nin en başarılı startupları listesi açıklandı. Listede yer verilen 100 girişimin içerisinde TechOne VC, tam 11 girişimiyle öne çıktı. TechOne VC’nin girişimi olan Atlas Space, 20’nci olurken, Evreka 27’nci oldu. Fonun, Startup 100 listesine giren diğer girişimleriyse; VRLab Academy, Serfier, Wask, DigiMe 3D, Livad, Brandefense, Inooster, Forfarming ve Sorwe oldu. TechOne VC Yönetici Ortağı Yiğit Arslan listenin jüri üyeleri arasında yer aldı.

 

TechOne VC, teknoloji alanında yakaladıkları rekabet avantajları ve yenilikçi iş modelleri sayesinde küresel birer oyuncu olma arzusundaki erken aşama girişimlere destek vermeye devam ediyor. Fon; sağladığı, uluslararası bağlantılar, finansal, operasyonel ve stratejik yönetim destekleri birlikte girişimlere sermayeden daha fazlasını vadediyor.

 

“Yatırım süreçlerimizde oldukça özenli bir süreç izliyoruz”

 

Startup 100 listesinde 11 girişimle yer bulmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan TechOne VC Yönetici Ortağı Yiğit Arslan, “TechOne VC olarak, yatırım süreçlerimizde oldukça özenli bir süreç izliyoruz. Değerlendirdiğimiz fonu en doğru girişimlerle eşleştirmek bu süreçteki temel önceliklerimizin başında geliyor. Bunu sağlamak için ekip arkadaşlarımızla birlikte yoğun mesai harcıyoruz. Bu üst düzey çabamızın ardından yatırım yaptığımız girişimlerin platform desteğimizi de bir sıçrama tahtası olarak kullanıp başarıya koşması bizim için hem ödül hem de büyük bir gurur oluyor. Bu gururu bugün Türkiye’nin en başarılı girişimlerinin yer aldığı Startup 100 listesinde 11 TechOne VC girişiminin yer bulmasıyla yaşıyoruz. Listedeki en başarılı 10 girişimden birkaçına da yatırım yapmaya çok yakın durumdayız. Bundan sonraki dönemde de yine aynı titizlikle girişimlere verdiğimiz desteği sürdüreceğiz. Hem Türkiye’deki hem de globaldeki benzeri listelerde daha fazla girişimle yer almak için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR