Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 12:48
1 Advert

TUR ASSIST DÜNYA OTOMOTİV KONFERANSI'NIN SPONSORU OLDU!

RS Otomotiv Grubu Çatısı altında yer alan, Türkiye'nin en yaygın asistans hizmeti ağına sahip Tur Assist, Dünya Otomotiv Konferansı (WAC)'nın sponsoru oldu. Otomotiv sektöründe sürekli değişen dinamiklerin üst düzey sektör temsilcileriyle yapılacak oturumlarla konuşulacağı konferans, 20 Eylül 2022 tarihinde, İstanbul Şişli'deki Radisson Blu'da gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan, "Elektrikli araçlardan tedarik zincirine, pandeminin otomotiv sektörüne etkilerinden yapay zekaya birçok konunun ele alınacağı Dünya Otomotiv Konferansı'na İstanbul'da ev sahipliği yapılması bizler için büyük önem arz ediyor. Verdiğimiz destekten dolayı memnuniyetlerimizi dile getirmek istiyorum." dedi.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 10-09-2022 12:45
TUR ASSIST DÜNYA OTOMOTİV  KONFERANSI'NIN SPONSORU OLDU!

Uzun bir aradan sonra fiziksel bir şekilde gerçekleştirilecek Dünya Otomotiv Konferansı'nın ortak sponsorlarından biri de Tur Assist oldu. Ülkemizin en önemli endüstrisine ve pazarına işaret eden otomotiv sektörünün geleceği ve pandeminin yarattığı etkilerin ağırlıklı biçimde konuşulacağı konferans, 20 Eylül 2022 tarihinde, İstanbul, Radisson Blu Şişli'de gerçekleşecek.

Sponsorluk kararları ile ilgili mutluluklarını dile getiren Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan, "Otomotivin baş döndürücü değişimini, üst düzey yöneticilerle tartışma fırsatı bulacağımız Dünya Otomotiv Konferansı'na destek olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Elektrikli araçlardan yapay zekaya, tedarik zincirinden dijitalleşmeye, birçok konunun oturumlarda ele alınacağı konferans, birçok yeni projenin ve sinerjinin ortaya çıkmasına da vesile olacaktır. Ülkemiz otomotiv sektörüne her daim desteklerimizi sürdüreceğiz." açıklamasında bulundu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR