Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 14:20
1 Advert

Bayramda Depremzede Çocuklarla Buluştular

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli, 11 şehri etkileyen deprem tüm ülkeyi yasa boğdu. Yaşanan deprem milyonlarca insanı derinden etkilerken en çok etkilenenlerse şüphesiz çocuklar oldu. RS Otomotiv Grubu, bu zor günlerde deprem bölgesindeki çocukların yarasını bir nebze de olsa hafifletebilmek ve yüzlerini güldürebilmek için AİP (Acil İhtiyaç Projesi Vakfı) ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Ramazan Bayramı’nda onlara sürpriz yaptı. Depremde en fazla yıkımın gerçekleştiği bölgelerden olan Antakya ve İskenderun’daki çocuklar ile buluşan RS Otomotiv Grubu çalışanları, birçok etkinlik düzenledi. RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Çocuklarımızın yüzündeki gülümseme bizler için her şeye bedel.” dedi.

gundem
Giriş Tarihi : 24-04-2023 14:18
Bayramda Depremzede  Çocuklarla Buluştular

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren tüm imkanlarını bölgeye seferber eden RS Otomotiv Grubu, depremzede çocuklara bayram coşkusunu yaşatabilmek adına yola çıktı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Antakya ve İskenderun’da depremden etkilenen çocuklar ile bir araya gelen ekip, etkinlikler ve hediyelerle geleceğin mimarlarının gülümsemesine vesile oldu.

 

“Yüzlerindeki gülümseme bizler için her şeye bedel”

 

RS Otomotiv Grubu ekibi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda “önceliğimiz depremzede çocuklarımız” diyerek İskenderun ve Antakya’yı ziyaret ederken, RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Yaşanan deprem hepimizi derinden etkiledi. Yaraları sarmak adına tüm imkanlarımızı seferber etmeye gayret ediyoruz. Çocuklar bizlerin geleceğidir. Bu yaşanan felakette çocuklar bizim her zaman önceliğimiz oldu. Çocuklarımıza bayram sevincini, birlik ve beraberliğini bir parça olsun yaşatabildiysek ne mutlu bize. Onların yüzlerindeki gülümseme bizler için her şeye bedel.” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR