Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 22:03

CEPTEPOL'den Dask yaptıranlara 500 TL’ye varan indirim

Türkiye’de yeni nesil online sigortacılığın lideri www.ceptepol.com kampanyalarıyla kazandırmaya devam ediyor. Doğal Afet Sigortaları Kurumu (Dask) Zorunlu Deprem Sigortasını www.ceptepol.com ’a yaptıranlar 500 TL’ye kadar indirim kazanıyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-04-2024 14:58
CEPTEPOL'den Dask yaptıranlara 500 TL’ye varan indirim

Kampanya detaylarını açıklayan CEPTEPOL Dijital Pazarlama Koordinatörü Nurfidan Günaydın, kampanya ayrıntıları hakkında bilgi verdi. CEPTEPOL sigortalılarının Dask Sigortasında 500 TL’ye kadar indirim kazandığını belirten Günaydın, detayları şöyle aktardı;

“Dask’ta 500 TL bi̇zden"

"Konut sigortasını www.ceptepol.com 'dan yaptıran sigortalılarımız, Dask'ta 500 TL’ye kadar indirim kazanıyor. Kampanya koşullarımız; 5.000 TL ve üzeri konut sigortasında Dask poliçenizin 500 TL’si, 5.000 TL altındaki poliçelerde ise Dask poliçenizin 250 TL’si bizden.

Konut Sigortası nedir?

Konut sigortası Zorunlu Deprem Sigortasına (Dask) göre çok daha geniş teminatlıdır ve DASK’ın eksik kalan teminatlarını da kapsar. Zorunlu Deprem Sigortası, sadece deprem hasarında konutunuzun karşılaştığı maddi zararları (kanunun izin verdiği ölçüde) karşılar. Konut sigortası ise Dask’ın eksik kaldığı deprem teminatını tamamladığı gibi aynı zamanda evinizi yangın, su baskını, fırtına gibi afetlerin yanı sıra hırsızlık ve terör gibi durumlar sonucunda ortaya çıkan maddi zararları da karşılar.

Konut Sigortasının avantajları nedir?

Konut sigortası yaptırmanın avantajlarından bahseden Günaydın, “Dask poliçenizde güvence altına alınamayan riskleri de kapsamaktadır. Deprem hasarında dahi metrekare birim maliyeti Dask’tan daha yüksek oranda olduğu için depremde maddi olarak mağdur kalmanız önlenecektir. Buna ilaveten ana teminatlar ve ek teminatlar sayesinde her türlü duruma karşı evinizi koruma altına alabilmektedir. Konut sigortası, birçok tehlikeye karşı sizi güvence altına alabilir” dedi.

Konut sigortası neleri kapsar?

Deprem (Dask) poliçesine ilave olarak ekstra teminat), yangın, yıldırım düşmesi, sel ve fırtına gibi afetler sonucunda oluşan zararlar; su basması, doğalgaz patlaması gibi kazalar sonucunda ortaya çıkan kayıplar, grev ve terör eylemleri sonucunda ortaya çıkan maddi zararlar, hırsızlık sonucunda ortaya çıkan maddi kayıplar; hava, deniz ya da kara taşıtlarının çarpması sonucunda meydana gelen zararlar, enflasyonun neden olduğu değer kaybı, kira kaybı, enkaz kaldırma masraflarını kapsamaktadır.

 

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR