Fısıltı HABERLERİ
HV
04 MAYIS Cumartesi 08:35

Dilek Bozkurt: Ayar Kültür Sanat Edebiyat Dergisi'nden çok daha fazlası

Diden Medya'nın yayına hazırladığı Kültür Sanat Edebiyat Dergisi yayın hayatına merhaba dedi. Ayar Dergi Kültür Sanat Edebiyat Dergisi olmanın ötesinde sosyal sorumluluk misyonuyla da dikkatleri üzerine çekti…

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 22-08-2023 17:13
Dilek Bozkurt: Ayar Kültür Sanat Edebiyat Dergisi'nden çok daha fazlası

3 aylık Kültür Sanat Edebiyat Dergisi "Ayar" Ağustos itibariyle raflarda yerini aldığı gibi adından söz ettirdi. 

Ataol Behramoğlu'ndan, Ahmet Güneştekin'e, Burhan Şeşen'den, Levent Üzümcü, Gizem Duman Şeşen ve Cüneyt Özdemir 'in içerikte destek olduğu dergi, yazar kadrosu ve çizerleriyle büyük beğeni topladı. 

Kültür sanatla birlikte bir sosyal sorumluluk misyonu üstlenen Ayar  Dergi Otizmli bireylerin eğitimini destekleyecek. Destek fonu Diden Medya'nın kurucusu imtiyaz sahibi Dilek Bozkurt 'un başkanlığını yürüttüğü Beylikdüzü Otizmle Mücadele Derneği 'ne bağışlanacak.  

Derginin sosyal sorumluluk misyonunu sorduğumuz Bozkurt; "Beylikdüzü Otizmle Mücadele Derneği'nin  hak savunucusu bir dernek olduğunu: 

MİSYONUMUZ: 

Otizm yelpazesi dahilinde; Otizm  tanısı almış ve  erken tanı alan ( OSB) bireylerin tanı almasıyla birlikte  kişisel gelişim olanaklarının  bağımsız yaşam yetisi kazanabilmesine yönelik yapılacaklarla ilgili  ailelerin destek mekanizmalarının geliştirilmesine, toplumsal farkındalık yaratılarak dışlanma ve ayrımcılığın ortadan kaldırılmasına yönelik  faaliyetlerde bulunmakta, hak ihlallerinin üzerine gitmekte ve bu konularda yapılacak proje ve çalışmalarla ortak akıl yürütmek Otizmi ve Otizmli bireylerin seslerini duyurmaya  katkı sağlamaktadır.

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR