Fısıltı HABERLERİ
HV
30 NİSAN Salı 00:53

Emel Katık ve Aza Ekibi, mahalle sakinleriyle bayramlaştı

Emel Katık ve Aza Ekibi, Bayramlaşma Etkinliğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi: Ozanlar için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 12-04-2024 18:30
Emel Katık ve Aza Ekibi, mahalle sakinleriyle bayramlaştı

Adapazarı'nın Ozanlar Mahallesi'nde 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimi'nde 4 dönemdir muhtarlık yapan Muhittin Yazgan ve diğer aday Tamer Yıldırım'a karşı seçimi kazanan Emel Katık, Mübarek Ramazan Bayramı'nın 2. Günü muhtarlık binasında, azaları ve mahalle sakinleriyle bayramlaştı.

Bayramlaşma etkinliğinde, Emel Katık ve Aza Ekibi olan Kaynarca İlaçlama sahibi Cavit Kayrul ile Münevver Hocaoğlu, Faruk Oktar, Ayşe Yılmaz, Cihan Alemdar, Enver Şentürk, Aynur Telek ve Baykul Özaydın, seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen mahalle sakinlerine teşekkür ederken, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Katık, "Mahallemizde birlik içinde çalışarak, daha güzel ve yaşanabilir bir Ozanlar için el ele vermemiz gerektiğine inanıyorum. Sizlerin desteğiyle, mahallemizi daha da ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Emel Katık'ın bu dönem tek seçilen kadın muhtar adayı olması, mahalle sakinleri arasında memnuniyetle karşılandı. Bayramlaşma etkinliği sırasında mahalle sakinleri, Katık'a desteklerini ve güvenlerini dile getirerek, yeni dönemde başarılar diledi.

Ozanlar Mahallesi Muhtarı Emel Katık, bayramlaşma etkinliğinin ardından, mahalle sakinleriyle birlikte bir dizi projeyi hayata geçirmek üzere çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

 

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR