Fısıltı HABERLERİ
HV
26 NİSAN Cuma 19:13

Engelliler Haftasında; Engellilerden birlik mesajı

Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu yönetimi ve üyeleri ‘9-16 Engelliler Haftası’ nedeniyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

gundem
Giriş Tarihi : 13-05-2022 15:09
Engelliler Haftasında; Engellilerden birlik mesajı
" İLGİLİ HABERLER Şehit Selman Güler'in naaşı Erzincan'a getirildi Adana'da suç örgütüne operasyon: 35 gözaltı

Ak Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Sapanca Belediye Meclis Üyesi Büşra Duygu Alptekin tarafından Adapazarı Havuz Kafe’de organize edilen kahvaltıda engelliler ve aileleri güzel bir gün geçirdi.

KAHVALTIYA YOĞUN KATILIM

Oldukça geniş bir geniş katılımın sağlandığı toplantıya; Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli / Kandıra Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Akşit, Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu Mali İşler Başkanı / Sakarya Kocaali Engelliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Arslan, Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu Başkan Vekili İbrahim İşçi, Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu Genel Sekreteri / Sakarya Engelliler ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Zehra Toy, Sakarya Engelliler ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Ebru Genç, Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Kanal, Kadın Kolları Başkan Vekili Elif Uzgider, Aysel Kireç Hazır, Ak Parti İl Kadın Kolları Eski Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Eda Bayraktar, Ak Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi / Sapanca Belediye Meclis Üyesi Büşra Duygu Alptekin ve engelli aileleri katıldı.

ENGELLİ DOSTU ALPTEKİN’E TEŞEKKÜR

Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu Başkan Vekili İbrahim İşçi, toplantıda yaptığı konuşmada, Sakarya’daki engelliler ve ailelerinin sorunlarının çözümü ve yaşam kalitelerini yükseltecek projeleri hayata geçirmekiçin çalıştıklarını belirtti.

Pandemi nedeniyle uzun bir süredir etkinlik düzenleyemediklerini uzak söyleyen İbrahim İşçi, ‘‘Dünya Engelliler Haftası’nda bu güzel mekanda birlikteyiz. Pandemi döneminde uzun bir süre böyle etkinliklerden uzak kalmıştık. Şimdi yeniden birlikteyiz. Engelliler Haftası nedeniyle engellilerimizi unutmayan, daima onların yanında olan ve bu güzel etkinliği organize ederek bizleri kendi mekanında en güzel şekilde ağırlayan engelli dostu sayın Duygu Alptekin’e çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

KAPIMIZ SİZLERE HER ZAMAN AÇIK

Engelli aileleri ve çocukları ile yakından ilgilenen Büşra Duygu Alptekin, düzenlediği kahvaltı programda konuklara hitap ederek, ‘‘Sadece bugün ve özel günlerinizde hatırlamak değil, bütün günler sizinle olmak dileğiyle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Hepiniz hoşgeldiniz. Her zaman sizinleyiz. Kapımız her zaman sizlere açık’’ ifadelerini kullandı.

Haberin Galerisi : Engelliler Haftasında; Engellilerden birlik mesajı

YORUMLAR