Fısıltı HABERLERİ
HV
26 NİSAN Cuma 13:58

Futbol kulüplerinden 23 Nisan mesajları

Futbol kulüpleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için kutlama mesajı yayımladı.

SPOR
Giriş Tarihi : 23-04-2022 12:43
Futbol kulüplerinden 23 Nisan mesajları
" İLGİLİ HABERLER UEFA'dan Galatasaray'a kısmi tribün kapatma cezası Türkiye Karate Şampiyonası Sakarya’da yapılacak

Futbol kulüpleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için kutlama mesajı yayımladı.

Trabzonspor medya hesabı Twitter'do-mavi-mavililerin bulunduğu video ile tanışmalı, "Bu güzel bayram vesilesiyle taraftara hediye! 23 Nisan Ulusalmenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun." ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe Kulübünün ise internet ortamında yer mesajda şu ifadeler ile:

"Milli Meclisimizin önde gelenlerinden Türkiye Büyük Millet'in eğitim yıl dönümlerinden olan, bizim en önemli tarihlerden biridir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk' saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz."

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, internet başvurusunda bulunduğunda, şunları kaydetti:

"Milli küçülümüzün küçültme, biz milletimizin birliğinin ve beraberliğinin en önemli olan Türkiye Büyük Millet Önderimizin birliğinin ve beraberliğinin en önemli parçası olan Türkiye Büyük Millet Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle ve hürmetle an. Bu günün Atatürk tarafından ABD'de genel olarak kabul edilir.

İnternet sitesinde, "Bağımsızlıkta sahip olmak için Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde Ulus Kulübü hedefimizin en önemli dönüm noktasının biri, milli kulübümüzün kısıtlı Türkiye Büyük Millet Meclisinin okul 102. yıl dönümün.deyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti 'nin kurucusu, Uluderimiz Mustafa Önderimiz'ün barışın barışın, geleceğimizin bağışladığı Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun 23 Nisan Bayramımız kutlu olsun." mesajınızı paylaştım.

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Ulusal Ligleri de 23 Nisan Ulusal Ligleri ve Çocuk Bayramı kutlamalardır.

Sabahattin BİRİNCİ

AdminAdmin

YORUMLAR