Günler Öncesinden "Sold Out" Olan Gece

İstanbul’daki ilk sahne deneyimi olmasına rağmen büyük bir ticari başarıya imza atan Demirbilek, biletleri günler öncesinden tüketti. Süreyya Teras’ta gerçekleşen organizasyonda mekân tamamen dolarken, sanatçı güçlü orkestrasıyla birlikte konuklara müzik ziyafeti sundu. Sahne şovları ve yüksek enerjisiyle dinleyicileri adeta büyüleyen isim, gecenin en çok konuşulan detayları arasında yer aldı.

"İstanbul Zor Beğenir Ama Ben Kolay Unutulmam"

İddialı çıkışlarıyla dikkat çeken sanatçı, İstanbul seyircisinin zor beğendiği algısına sahneden meydan okudu. Kendine olan inancını vurgulayan Demirbilek, şu açıklamalarda bulundu:

"Albümsüz çıktığım o basamakları şarkılarımla koşarak çıkacağım az kaldı. Ses kulağa gelir, güzellik göze hitap eder... Ama sahne enerjisi insanın içine işler. İstanbul zor beğenir derler fakat ben de kolay unutulacak bir sanatçı değilim."

Usta İsimlerden Destek Gecesi

Yoğun geçen bu özel gecede Gözde Demirbilek’i müzik dünyasının tanınan simaları da yalnız bırakmadı. Türk müziğinin güçlü seslerinden Devran İskender ve Faruk Tuncel, geceye katılarak sürpriz yaptı ve sanatçıya sahnede eşlik etti.

Meslektaşlarının bu anlamlı desteği karşısında duygusal anlar yaşayan Demirbilek, sektörel dayanışmanın önemine dikkat çekerek duygularını şu sözlerle dile getirdi:

  • "Rekabetin konuşulduğu bu dünyada dayanışma çok kıymetli. Sanatçı dostlarım gecemi güzelleştirdi. Ne olursan ol, insan insana lazım bu hayatta."

Haber: Selçuk Aka