Fısıltı HABERLERİ
HV
18 NİSAN Perşembe 20:55

Savaşçı, minik öğrencilerin uyum eğitimine katıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Millî Eğitim Bakanlığımızın, okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirme amacına yönelik "Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi" kapsamında bulunan ve bakım onarım faaliyetleri tamamlanan Kemaliye İlk ve Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 10-09-2022 10:11
Savaşçı, minik öğrencilerin uyum eğitimine katıldı.

İlkokul birinci sınıf öğrencilerinin uyum etkinliklerine misafir olan İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, öğretmenler odasını da ziyaret ederek okulun öğretmenleriyle bir araya geldi. Millî Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'in talimatlarıyla bu yıl ilk defa temel eğitim düzeyindeki okullara verilen okul bazlı bütçelerin okullarımızın ihtiyaçlarının hızlıca giderilmesine büyük ölçüde katkı sağladığını ifade etti. Yardımcı kaynak kitaplardan öğrencilerimizin en iyi şekilde faydalanmaları için öğretmenlerimizin yönlendirmelerinin önemi üzerinde durdu. 

İlimize ayrılan büyük yatırım bütçesi sayesinde çok sayıda okulda bakım ve onarım çalışmalarının yaz dönemi boyunca başarıyla sürdürüldüğünü ifade eden İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, çocuklarımızı güvenli ve donanımlı eğitim ortamlarına kavuşturmanın önceliğimiz olduğunu söyledi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR