Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 16:25
1 Advert

HACI ZEHRA AKKOÇ KIZ ANADOLU LİSESİNDEN ERASMUS PROJESİ

Digitally Ready Generation For The Labour Market (İş Piyasası İçin Dijital Anlamda Hazır Bir Jenerasyon) projesi ile yola çıkan Adapazarı Hacı Zehra Akkoç Kız Anadolu Lisesi, katıldığı Erasmus Projesi hareketliliği kapsamında misafirlerini ağırladı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 29-11-2022 18:25
HACI ZEHRA AKKOÇ KIZ ANADOLU LİSESİNDEN ERASMUS PROJESİ

ERASMUS PROJESİNE EV SAHİPLİĞİ

"İş piyasası için dijital anlamda hazır bir jenerasyon" yetiştirmenin, öğrencilerin iletişim ,takım çalışması,iş birlikçi çalışma ,problem çözme, eleştirel düşünme, yaratıcılık, inovasyon ve girişimcilik becerilerini artırmanın amaçlandığı Romanya, İspanya ülkeleri ile Rize ilinden liselerin katılımıyla oluşturulan, 2. hareketliliği Hacı Zehra Akkoç Kız Anadolu Lisesinde gerçekleşen proje kapsamında, eğitim oyunları programlama, sosyal medya kullanımı ve dijital güvenlik konuları hakkında dersler ve bilgilendirmeler yapıldı.

İŞ BİRLİĞİNİN GÜCÜ

Sakarya Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nejat Yumuşak 'ın katkıda bulunduğu, çevre gezilerinin düzenlendiği etkinlikte alanında uzman akademisyenlerden de eğitim alındı.

HEM ÖĞRENELİM HEM EĞLENELİM

Proje kapsamında İstanbul ve Sakarya ilinin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıma fırsatı bulan katılımcılar için Adapazarı Hacı Zehra Akkoç Kız Anadolu Lisesi Spor Salonunda, Adapazarı Belediyesinin Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında coşkulu bir konser etkinliği düzenlendi. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, Kültür İşleri Müdürü Murat Acar ve meclis üyelerinin misafirleri yalnız bırakmadığı konserde, katılımcılar memnuniyetlerini dile getirdi.

MİSAFİRLERİMİZ BAŞ TACIMIZ

Sakarya İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı; kendisini makamında ziyaret eden misafirlerle eğitim süreci hakkında sohbet etti ve misafirlere hediye takdim etti. Savaşçı, Okul Müdürü Songül Mercan’a ve projenin başından sonuna kadar büyük emek veren öğretmenlerine de teşekkür etti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR