Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 04:19
1 Advert

THY uluslararası bisiklet festivalinin ana ulaşım sponsoru oldu

Uluslararası Sakarya Bisiklet Festivali’nin ana ulaşım sponsoru Türkiye’nin dünya markası değeri Türk Hava Yolları oldu. THY, Sakarya’da yapılacak tüm bisiklet organizasyonlarına, uluslararası yarışlara 3 yıl boyunca destekleriyle güç katacak.

SPOR
Giriş Tarihi : 24-08-2022 15:20
THY uluslararası bisiklet festivalinin ana ulaşım sponsoru oldu

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Uluslararası Sakarya Bisiklet Festivali’nin ana ulaşım sponsoru Türk Hava Yolları oldu. Türkiye’nin en değerli markası olan THY, Sakarya’da yapılacak tüm bisiklet organizasyonlarına, uluslararası yarışlara 3 yıl boyunca destekleriyle güç katacak.

Bisiklette marka şehir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla uluslararası bir festival hüviyeti kazanan ve bu yıl 12 Ağustos Cuma günü başlayan Sakarya Bisiklet Festivali, 28 Ağustos Pazar günü son etabı yapılacak Tour Of Sakarya ile sona erecek. Bisiklet Şehri Sakarya unvanının alınmasıyla birlikte bu alana özel bir önem veren Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en değerli dünya markası Türk Hava Yolları’nın sponsorluğuyla da organizasyonların büyüklüğünü gözler önüne serdi.

THY 3 yıl ana ulaşım sponsoru

3 yıl boyunca Sakarya Bisiklet Festivali’nin ana ulaşım sponsorunun Türk Hava Yolları’nın olacağı organizasyonlar hem şehrin tanıtımı hem de Sakarya’nın bisiklet sporundaki iddiasını da güçlendirecek. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Destekleriyle uluslararası bisiklet organizasyonlarına güç katan Türk Hava Yolları’nın yetkililerine teşekkür ediyoruz” denildi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR