Fısıltı HABERLERİ
HV
03 MAYIS Cuma 07:02

Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği’nden basına iftar

Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği, basın mensuplarını iftar programı ile ağırladı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 26-04-2022 10:32
Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği’nden basına iftar
" İLGİLİ HABERLER İftar sofraları Kadir Gecesi’nde kuruluyor: “Tüm Sakarya’yı bekliyoruz” 23 Nisan şenliklerinde SEDAŞlı çocuklar mutluluğunu trafoya yansıttı

Birlik Başkanı İlhan Sarı, Adapazarı King Point Kafe Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine katılan Sakarya medya mensupları ve birlik yönetimine teşekkür etti.

Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı İlhan Sarı, basın mensuplarını ağırladıkları iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, ‘’Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği olarak yönetim kurulu ve basın mensuplarına iftar yemeği düzenledik. Katılan herkese teşekkür ederiz’’ dedi.
Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı İlhan Sarı

ÜRETİM MALİYETLERİNDE CİDDİ ARTIŞ

Konuşmasında sektörün içinde bulunduğu sorunları da dile getiren Başkan Sarı, ‘’Üretim maliyetlerimiz giderek artıyor. Yem ve enerji maliyetlerinde geçen yıla oranla çok ciddi fark var. Bu nedenle 40 liraya tavuk yiyoruz. Umarız bu fiyatlar daha da artmaz’’ diye konuştu.
Pelin Kuzgun ve Ayşenur Kantarcı, iftar programında konuklarla yakından ilgilendi


ORGANİZASYON BEĞENİLDİ

Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği’nin basın mensupları için düzenlediği iftar yemeğinin organizasyonunu üstlenen Pelin Kuzgun, programın eksiksiz ve kusursuz olması için titiz bir çaba gösterdi. Birlik Sekreteri Ayşenur Kantarcı ile birlikte nezih bir ortamda güzel bir organizasyona daha imza atarak takdir topladı.

Haberin Galerisi : Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği’nden basına iftar

AdminAdmin

YORUMLAR