Fısıltı HABERLERİ
HV
16 NİSAN Salı 13:16

ŞANLIURFA’DA UYAFA GÖBEKLİTEPE CUP HEYECANI YAŞANDI.

KIRSAL KESİMLERDE GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDEN UYAFA BU DEFA GÖBEKLİTEPE’NİN GÖNLÜNE DOKUNDU.

SPOR
Giriş Tarihi : 10-09-2022 14:40   Güncelleme : 10-09-2022 14:43
ŞANLIURFA’DA UYAFA GÖBEKLİTEPE CUP HEYECANI YAŞANDI.

Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi, Şırnak, Van, Kars’ın ardından Şanlıurfa’da turnuva düzenledi. UYAFA GÖBEKLİTEPE CUP Turnuvası’nda ilköğretim çağındaki çocuklar yeteneklerini sergiledi fırsatı buldu, Şanlıurfa’nın tarihi mirası Göbeklitepe Cup renkli görüntülere sahne oldu.
Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi’nin (UYAFA) spora ve sporcuya verdiği destek artarak devam ediyor.
Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi’nin (UYAFA) yetenekli çocukları keşfetmek için bu yıl düzenlediği turnuvaların dördüncüsü Şanlıurafa’da gerçekleşti. Ulusal ve Uluslararası arenada birçok temsilcilikleri bulunan UYAFA’nın, futbol turnuvaları daha önce Şırnak, Van ve Kars’da düzenlenmişti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayesinde, 24 ülkeden takımların katılımı ile 25 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında düzenlenecek UYAFA Uluslararası Palandöken Cup futbol turnuvasına ön hazırlık niteliği de taşıyan UYAFA GÖBEKLİTEPE CUP Turnuvası’nda Şanlıurfa, Van, Diyarbakır, Batman, Adıyman, Kars, Gaziantep, Şırnak, Elazığ, Malatya, Mersin, Adana ve Bingöl’den gelecek takımlar mücadele etti.
07-10 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleşen UYAFA GÖBEKLİTEPE CUP Turnuvası’nda yer alan çocuklar, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da düzenlenecek gelişim liglerinde kendini gösterme şansı yakalayacaklar.
Anneler ve Babalar, çocuklarını desteklemek için tribüne çıktı.
UYAFA Düzenlediği organizasyonlar İle; kentin turizmine de katkı sağlanmasının amaçlandığı turnuvada renkli görüntüler yaşanıyor.
Daha önceden yapılan Turnuvalar’da mücadele eden çocukları tribünden izleyerek çocuklarına destek veren. Aileler, çocuklarını sahada izlerken heyecanlı anlar yaşadılar.
maçlaru son dakikaya kadar ilgi ile izleyen Aileler, medyanın ilgi odağı oldu. Taraftarlar, çocuklarına tribünden destek veren aileler ile katılımcı takımlar fotoğraf çektirdi.
Özcan Şimşek; “Sahalarda daha nice Yetenekli çocuklar ile buluşmayı umut ediyoruz ”
UYAFA Genel Başkanı Özcan Şimşek, ailelerin çocuklarının maçların izlemesinin kendileri için çok değerli olduğunu ifade ederek, “Gönüllere dokunmaya devam eden UYAFA, bu defa da Şanlıurfa’da çocukları izlemeye gelecek ailelerin gönlüne dokunacak. Ailelerin ve taraftarın çocuklarımızı büyük bir heyecanla izlemesi UYAFA için mutluluğun ve başarının adıdır. Her katılımcı çocuğun ailesinde umutları var diğer anneler babalar nineler gibi taptaze ıpılık, kar gibi beyaz. Sahalarda daha nice Umutlu çocuklar ve aileler ile buluşmayı umut ediyoruz” dedi.
Ali Güney; “Kampların sayısı artacak”
UYAFA Palandöken Cup Genel koordinatörü Ali Güney, düzenlenen organizasyonlarla aynı zamanda ülkenin ve şehirlerin tanıtımına da katkı sunduklarını belirterek, “Toplumun her kesiminden destek bekliyoruz. Bu organizasyon gelecek yıllarda ülkemizin spor merkezi olmasına katkı sağlayacaktır. Spor yöneticileri, teknik direktörler, antrenörler, tur operatörleri, turnuva organizatörleri ve spor turizmi ile uğraşan yöneticileri bölgeye getirerek, yerinden yapılacak tanıtımlar vasıtasıyla spor yöneticilerini ülkemizde kamp yapmaya teşvik edecektir. Daha sonra spor oyunları organizasyonları, ulusal ve uluslararası ülkemizin ilimizin ve bölgemizin tanıtımı ile insanları bu bölgeye çekecektir.” dedi.
NAZIM SARAÇOĞLU; Katılımcı çocuklara, çocukların ailelerine, teknik adamlara ve organizasyon katkı sunan her kese ayrı ayrı teşekkür etti UYAFA teknik Koordinatör yardımcısı Saraçoğlu ULUSLARARASI UYAFA PALANDÖKEN CUP 2023 hazırlıkları kapsamında yapılan organizasyona sonuncusunu Şanlıurfa’da yaptık. Umarım Ülkemizi ve Erzurumumuzu uluslarası organizasyondan en güzel şekilde temsil ederiz dedi.                                UYAFA GÖBEKLİTEPE Turnuvası’na yoğun ilgi oldu!
UYAFA GÖBEKLİTEPE Turnuvasını çok sayıda vatandaş tribünden izledi ve destek verdi.                          ŞANPİYON ŞANLIURFA;                                                               Final macı Şanlıurfa İle Batman arasında oynandı çok heyecanlı ve çekilmeli geçen macın normal süresi 1-1 biti  penaltı atışları sonucunda Şanlıurfa 4-2 kazanarak şampiyon oldu.
Sayın Şimşek; Spor bakanı sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’a spora ve sporcuya olan desteğinden dolayı teşekkür etti.                                                                    Şimşek, Şanlıurfa Akp Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’ye verdiği desteklerden dolayı ve UYAFA il Temsilcisi MEHMET İPEK’e ve ekibine böyle anlamlı bir organizasyon planladıklar İçin UYAFA ailesi olarak kendilerine teşekkür ettiler.ŞANLIURFA’DA UYAFA GÖBEKLİTEPE CUP HEYECANI YAŞANDI
Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi, Şırnak, Van, Kars’ın ardından Şanlıurfa’da futbol turnuvası düzenledi. Kentin turizmine de katkı sağlanmasının amaçlandığı UYAFA GÖBEKLİTEPE CUP Turnuvası’nda, 13 ilden gelen ilköğretim çağındaki çocuklar yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.
Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi’nin (UYAFA) spora ve sporcuya verdiği destek artarak devam ediyor.
Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi’nin yetenekli çocukları keşfetmek için bu yıl düzenlediği turnuvaların dördüncüsü Şırnak, Van ve Kars’ın ardından Şanlıurfa’da gerçekleşti.
UYAFA GÖBEKLİTEPE Turnuvası’na yoğun ilgi oldu
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayesinde, 24 ülkeden takımların katılımı ile 25 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında düzenlenecek UYAFA Uluslararası Palandöken Cup futbol turnuvasına ön hazırlık niteliği de taşıyan UYAFA GÖBEKLİTEPE CUP Turnuvası’nda Şanlıurfa, Van, Diyarbakır, Batman, Adıyman, Kars, Gaziantep, Şırnak, Elazığ, Malatya, Mersin, Adana ve Bingöl’den gelen takımlar mücadele etti.
07-10 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleşen UYAFA Göbeklitepe Cup Turnuvasını çok sayıda vatandaş tribünden izledi. Final mücadelesi Şanlıurfa İle Batman arasında oynandı. Çok heyecanlı ve çekişmeli geçen maçın normal süresi 1-1 berabere bitti. Penaltı atışları sonucunda Şanlıurfa 4-2 kazanarak şampiyon oldu.
UYAFA GÖBEKLİTEPE CUP Turnuvası’nda yer alan çocuklar, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da düzenlenecek gelişim liglerinde mücadele etme hakkı kazandı.
Çocuklarını tribünden destekleyen aileler, heyecanlı anlar yaşadı
UYAFA’nın düzenlediği organizasyonlarda kentin turizmine katkı sağlanması da amaçlanırken, daha önceki turnuvalarda olduğu gibi UYAFA GÖBEKLİTEPE CUP’da da renkli görüntüler yaşandı. Turnuvalarda mücadele eden çocuklarını tribünden izleyerek onlara destek veren aileler, heyecanlı anlar yaşadılar.
Maçları son dakikaya kadar ilgiyle izleyen aileler, futbolseverler ile medyanın ilgi odağı oldu. Taraftarlar, çocuklarına tribünden destek veren aileler ve katılımcı takımlar ile fotoğraf çektirdi.
Özcan Şimşek; “Ailelerin çocuklarını büyük bir heyecanla izlemesi UYAFA için mutluluğun adıdır”
UYAFA Genel Başkanı Özcan Şimşek, ailelerin çocuklarının maçını izlemesinin kendileri için çok değerli olduğunu ifade ederek, “Gönüllere dokunmaya devam eden UYAFA, bu defa da Şanlıurfa’da çocukları izlemeye gelen ailelerin gönlüne dokundu. Ailelerin ve taraftarların çocuklarımızı büyük bir heyecanla izlemesi UYAFA için mutluluğun ve başarının adıdır. Her katılımcı çocuğun ailesinde taptaze, kar gibi beyaz umutları var. Sahalarda daha nice umutlu çocuklar ve aileler ile buluşmayı umut ediyoruz. Bu vesileyle sporun ve sporcunun destekçisi Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na şükranlarımı sunuyorum. Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’ye, UYAFA il Temsilcisi Mehmet İpek ve ekibine böyle anlamlı bir organizasyon planladıkları için UYAFA ailesi olarak kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Ali Güney; “Kampların sayısı artacak”
UYAFA Palandöken Cup Genel Koordinatörü Ali Güney, düzenlenen organizasyonlarla aynı zamanda ülkenin ve şehirlerin tanıtımına da katkı sunduklarını belirterek, “Toplumun her kesiminden destek bekliyoruz. Bu organizasyon; gelecek yıllarda ülkemizin spor merkezi olmasına katkı sağlayacaktır. Turnuvalarımız, spor yöneticileri, teknik direktörler, antrenörler, tur operatörleri, turnuva organizatörleri ve spor turizmi ile uğraşan yöneticileri bölgeye getirerek, yerinden yapılacak tanıtımlar vasıtasıyla spor yöneticilerini ülkemizde kamp yapmaya teşvik edecektir. Daha sonra spor oyunları organizasyonları, ulusal ve uluslararası ülkemizin ilimizin ve bölgemizin tanıtımı ile insanları bu bölgeye çekecektir.” diye konuştu.
Nazım Saraçoğlu “Organizasyona katkı sunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum”
UYAFA Teknik Koordinatör Yardımcısı Nazım Saraçoğlu; katılımcı çocuklara, çocukların ailelerine, teknik adamlara ve organizasyona katkı sunan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Saraçoğlu, Uluslararası UYAFA Palandöken Cup 2023 hazırlıkları kapsamında yapılan organizasyonların sonuncusunu Şanlıurfa’da yaptık. Umarım Ülkemizi ve Erzurum’u uluslararası organizasyonda en güzel şekilde temsil ederiz. ” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR