Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 17:42

Koray Oktay Özten sevgiyle karşılanıyor

31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala Söğütlü Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Söğütlü Belediye Başkan Adayı Koray Oktay Özten, gittiği her yerde sevgi ve büyük ilgiyle karşılanmaya devam ediyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 12-03-2024 17:18
Koray Oktay Özten sevgiyle karşılanıyor

Söğütlü için gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden Söğütlü Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Söğütlü Belediye Başkan Adayı Koray Oktay Özten, Küçük Söğütlü Mahallesini ziyaret etti. Mahallede yaşayan halk ile bir araya gelen Başkan Özten, adeta sevgi seliyle karşılandı.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabında paylaşım yapan Özten, Küçük Söğütlü Mahallemizde çok değerli büyüklerimiz, abilerimiz, kardeşlerimiz, gençlerimiz ile birlikte bir araya gelerek geldik. İlçemize kazandırdığımız ve kazandırmaya devam edeceğimiz projelerimizi anlattık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Misafirperverlikleri ve dost sohbeti için değerli Küçük Söğütlü Mahalle halkımıza sonsuz teşekkür ederim. Söğütlü sevdamız, biz birlikte güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR