Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 20:50

Koray Oktay Özten: “Söğütlü Sevdamız, biz birlikte güçlüyüz”

31 Mart 2024 Yerel ve Mahalli İdareler Seçimlerine neredeyse 2 hafta kala Söğütlü Belediye Başkanı BBP Söğütlü Belediye Başkan Adayı Koray Oktay Özten, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 15-03-2024 16:10
Koray Oktay Özten: “Söğütlü Sevdamız, biz birlikte güçlüyüz”

Maksudiye ve Mağara Mahallelerini ziyaret eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Söğütlü Belediye Başkan Adayı Koray Oktay Özten’i birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“Söğütlü Sevdamız, biz birlikte güçlüyüz” seçim sloganıyla çalışmalarına devam eden Koray Oktay Özten ilk önce Maksudiye mahallesini ziyaret ederek, vatandaşla bir araya geldi. Söğütlü ilçesine kazandırdığı hizmetlerden bahseden Başkan Özten, gelecek dönemde yapacağı projelerden de bahsetti. Vatandaşlar Başkan Özten’e destek verdiklerin belirtirken; Özten, destekleri ve dost sohbeti için Maksudiye Mahalle halkına teşekkür etti.

Maksudiye  Mahalle ziyaretinin ardından Mağara  Mahallesi’ni ziyaret eden Koray Oktay Özten, teravih sonrası mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Söğütlü’nün başkanı Koray Oktay Özten’i, Söğütlülü kadınlar da yalnız bırakmadı. Başkan Özten’e sonsuz destek vereceklerini belirten mahalle sakinleri, ziyaretinden dolayı Özten’e teşekkür etti.

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR