Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:46

Koray Oktay Özten: "Söğütlü sevdamız, biz birlikte güçlüyüz"

Söğütlü Belediye Başkanı ve BBP Söğütlü Belediye Başkan Adayı Koray Oktay Özten, "Söğütlü Sevdamız Biz Birlikte Güçlüyüz" sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-03-2024 15:37
Koray Oktay Özten:

31 Mart'ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimi'ne 1 hafta kala Özten, mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Mahalle ziyaretlerinde halkın sevgi dolu karşılaması ve projeleri anlatma çabaları dikkat çekiyor.

Soğucak Mahallesi ziyareti: Halkın yoğun sevgi ve ilgiyle karşılandı

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Soğucak Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette, mahalle sakinleriyle sıcak bir şekilde buluştu. Özten'in ziyareti, halkın yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılandı. Mahalle halkıyla samimi bir şekilde sohbet eden Özten, ilçeye kazandırılan ve kazandırılmaya devam edilen projeleri detaylı bir şekilde anlattı. Halkın desteğini ve teveccühünü hisseden Özten, mahalle ziyaretinin sonunda halka teşekkür etti ve birlikte daha güçlü bir Söğütlü için çalışacaklarını ifade etti.

Türkbeylikışla Mahallesi ziyareti: Minik bir sürpriz ve duygusal anlar

Türkbeylikışla Mahallesi'nde gerçekleşen ziyarette de Koray Oktay Özten, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sıcak karşılamasıyla duygulanan Özten, halkın ilgisinden ve desteğinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ziyaret sırasında, minik bir çocuğun Özten'e futbol topu hediye etmesi duygusal anlara sahne oldu. Özten, Türkbeylikışla Mahallesi'ndeki ziyaretin sonunda mahalle sakinlerine teşekkür etti ve birlikte daha güzel projeler için çalışacaklarını belirtti.

Koray Oktay Özten, Söğütlü halkının sevgisi ve desteğiyle güçlenerek ilçeye daha fazla hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti. "Söğütlü Sevdamız Biz Birlikte Güçlüyüz" sloganı altında birlik ve beraberlik mesajı veren Özten, mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini ve halkın nabzını tutmaya devam edeceklerini vurguladı.

 

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR