Fısıltı HABERLERİ
HV
20 NİSAN Cumartesi 05:04

Mevlüt Kandemir, siyaset meydanına İddialı geliyor !

AK parti İstanbul 2nci Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Mevlüt Kandemir, Türkiy 'e Yüzyılı Başlıyor

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-03-2023 11:56   Güncelleme : 26-03-2023 16:48
Mevlüt Kandemir, siyaset meydanına İddialı geliyor !

İstanbul için hizmet vakti geldi bir devir kapandı yeni nesillere bu Vatana hizmet etmek için biz de buradayız yani Ak partideyiz dedi.Sizi  tanıyalım sözlerine de öz geçmişimle başlayalım beni  size anlatsın dedi 15.04.1973 yılında Çankırı'da orta  Elmalık  köyünde doğup ilk ve orta öğretimi'mi tamamladıktan sonra 1986 yılında Ankara'nın Keçiören ilçesine taşındık. Burada eğitimime Kur'an kurslarında devam ettim. Daha sonra Ankara Aydınlıkevler Lisesi'nde eğitim hayatıma devam etmeye başladım ama maddi zorluklardan dolayı eğitimim yarıda bırakmak  zorunda kalarak iş hayatına atıldım. Avize ve aydınlatma üzerine kardeşlerim ile aile şirketi kurduk. 1992 yılında evlendim ve Bir sene sonra vatani görevimi yerine getirmek için lsparta'ya gittim. Askerlik vazifemi eğitim çavuşu olarak Manisa'da tamamladım. Döndüğümde ticaret hayatıma kaldığı yerden devam ettim. 1998 yılında İstanbul'a geldim. Üretim alanında da faaliyetlerime devam ettim bu aşamada işlerimi çocuklarıma devrederek siyasete ilk adımlarımı atmaya karar verdim memleketim 'in derneği olan Elmalık Elvan Sayyid Kül.ve yardım Derneği Başkanlığı ve Yaren Birliği Başkanlığı görevine atandım. Daha sonrasında AK parti Sultangazi mahalle teşkilatlarında yer aldım. AK parti Şişli ilçe Başkan yardımcılığı  ve yine AK parti Arnavutköy ilçe Başkan  yardımcılığı görevinde bulundum 2015 yılında Türkiy'e inşaatçılık Birliği yüksek istişare kurulu Başkanlığına seçildim 2016. 2018 yıllarında Milletvekili seçimlerinde AK parti İstanbul 2nci bölge milletvekili aday adayı oldum Sultangazi Çankırılara dernek  Başkanlığına seçildim 2018 yılında  Sultangazi '  de çok başarılı çalışmalar yaparak Türkiye'nin 81 ilinden katılan il dernek Başkanlarının teveccühü ile İSSİDEF İstanbul sultan gazi il dernekler federasyon kurucu başkanı seçildim burada yapmış olduğum başarılı  çalışmalar neticesin'de ülkemizin her bir tarafında tüm Türkiye'yi kucaklayan bir federasyon olması isteklerini kırmayarak 2021 yılında yaptığımız kongre ile ' TÜRDEF ' Türkiye  tüm dernekleri federasyonunu kurduk ve yeni değerli delegelerimizin  teveccüh ile genel Başkanı oldum. Halen TÜRDEF Türkiye tüm dernekleri federasyonu Başkanlığını yürütmekteyim.

Federasyonumuzun Türkiye' nin 81 ilinde ve Dünyanın 90 ülkesinde teşkilatımızı kurarak Türkiye'nin ve dünyanın hatrı sayılır en önemli kurumlarından bir haline getirdim.Bu  başarımızın devamını getirmek geliştirmek amacıyla üyelerimizin ve çevremizin olumlu desteğini de alarak partimize, milletimizi, devletimize daha faydalı olmak için, üyelerimize siyaseti daha iyi anlatabilmek ve
 ' Türkiye Yüzyılı 'gayisine hizmet için bu yola girmeye karar verdik diye sözlerini noktaladı. Fisiltihaberleri Muhabiri Semra Tekin'e bu güzel  röportajından dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz .

Fisiltihaberleri:Semra Tekin

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR