Fısıltı HABERLERİ
HV
23 NİSAN Salı 10:15

MOTOSİKLETİN ÖMRÜNÜ UZATMANIN YOLU YAMAHA TECRÜBESİYLE BAKIM

Kusursuz teknoloji ve konforu uzun yıllar kullanabilmenin tek yolu orijinal bakımdan geçiyor. Yamaha tecrübesi ve kalitesi ile verilen bakım hizmetleri motosikletin sorunsuz işleyişinin yanı sıra yüksek 2. el değeri ile kullanıcıya önemli derecede ekonomik fayda sağlıyor.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 09-06-2022 19:40
MOTOSİKLETİN ÖMRÜNÜ UZATMANIN YOLU YAMAHA TECRÜBESİYLE BAKIM
" İLGİLİ HABERLER Evlilik alışverişi tek çatı altında Evidea’da DOĞALGAZDA İLK KURULUMUN UZMAN MÜHENDİS KADROLARLA YAPILMASI GEREKİYOR

İleri teknolojiye sahip bir motosiklet aldınız, özgürce rüzgârı hissederek yol alıyorsunuz. Konforunuz için düşünülen tüm fonksiyonlar tıkır tıkır işliyor. Bu mutluluğun uzun sürmesi için atılması gereken en önemli adım uzmanından servis bakımı yaptırmak. Tüm dünyada milyonları peşinden sürükleyen Yamaha Motor kusursuz teknoloji sunmanın yanı sıra kusursuz müşteri deneyimi için kendi teknolojisini en iyi anlayan uzmanlarla yetkili noktalarında servis hizmeti veriyor.

Yüksek 2. El değeri için orijinal bakım şart.

Modeli her ne olursa olsun uzun yıllar ve sınırsız kilometreler boyunca motosikletin sorunsuz kullanılabilmesi, maksimum performans sergileyebilmesi için Yamaha servisleri kesinlikle ilk tercih olmalı. Motosiklete yüzde yüz uyumlu orijinal yedek parçalar ile düzenli periyodik bakım ve uzmanından alınan servis hizmetleri, Yamaha motosikletin performansını uzun yıllar boyunca korumasını sağlıyor. Bu aynı zamanda motosikletin 2.el değerini de yükseltiyor. Oluşabilecek herhangi bir arızanın önüne geçebilmek ve yüksek 2. el değeri servis kullanımının en büyük ekonomik faydası.

Yetkili Yamaha servislerinde modele göre farklılaşacak şekilde 14 noktadan başlayarak 40 noktaya kadar bakım kontrolü yapılıyor. Türkiye’nin her noktasında aynı servis standartlarında hizmet verilen yetkili Yamaha servislerinde motosikletin bakımı yapılırken motosiklet sahibinin bekleme süresini en konforlu geçirmesi için özel alanlar yer alıyor. Kullanılan orijinal yedek parçalara verilen 1 yıl garanti haricinde sunulan hizmetin de garantisi bulunuyor. Yamaha’nın yaşam boyu Yamaha müşterisi yaratma amacına yönelik benimsediği Kando felsefesi kullanıcının hayatına motosikletin ilk girdiği saniyede hissediliyor.

Daha uzun motor ömrü ve daha üstün performans için Yamalube...

Motosikletin bakımları esnasında kullanılan aracın DNA’sına uygun motor yağı da oldukça önemli. Yamaha’nın geliştirdiği Yamalube motor yağı, her zaman maksimum performansı ortaya çıkarıyor ve araçların ömrünü uzatıyor. Motor yağı, motorun çalışması ve performansı için hayati önemdedir ve etkinliği kullanımla birlikte kademeli olarak azalır. Yetkili Yamaha Servis’lerinde bakım esnasında kullanılan Yamalube yağları yüksek ince tabaka dayanıklılığı ile daha seri vites geçişine olanak sağlıyor, motor ve şanzımanı koruyarak daha uzun motor ömrünü garanti ediyor.

Bakımı temizlikle ile tamamlayın.

En iyi bakım motosikletin dış aksamının temizliğini de kapsıyor. Servisten çıkan motosiklete evde yapılacak temizlik ve bakımlar için Yamalube bir dizi bakım ürünü geliştiriyor. Motosikletin genel temizliğinden,

lastik onarımına, zincir temizliği ve kaskın parlatılmasına kadar tam bir temizliğe olanak sağlayan bakım ürünleri malzemelerin koruyucu yeteneklerini uzatıp devam ettirmek amacıyla geliştiriliyorlar.

Sabahattin BİRİNCİ

AdminAdmin

YORUMLAR