Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:58

MÜSİAD’dan anlamlı iftar daveti: “Gazze Menüsü”

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu kez anlamlı bir tema ile damga vurdu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-03-2024 15:26   Güncelleme : 20-04-2024 19:12
MÜSİAD’dan anlamlı iftar daveti: “Gazze Menüsü”

MÜSİAD Üyeleri ve Sakarya Protokolü, Filistin'de 5 ayı aşkın bir süredir yaşanan zulme dikkat çekmek amacıyla "Gazze Menüsü" temasıyla Şaheser Düğün Salonu'nda bir araya geldi. Programa Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Sakarya Protokolü, sevgi evleri çocukları, üniversite öğrencileri, gaziler, şehit aileleri ve MÜSİAD üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

en iyi casino siteleri

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ev sahipliğinde; Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz; AK Parti Sakarya Milletvekillerinden Lütfi Bayraktar, Ertuğrul Kocacık, Murat Kaya; SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık; Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca; Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç; Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bekir Uztürk; SATSO Başkan Vekili Gökhan Tiryaki; Vergi Dairesi Başkanı İlhan Akçay; MÜSİAD Sakarya Kurucu Başkanı Ahmet İşgüzar; MÜSİAD Sakarya 2. Dönem Başkanı Mehmet Aracı; Teknokent Genel Müdürü Dr. Yakup Köseoğlu; Türkiye Harp Malûlü Gaziler - Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Mustafa Çolak; AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanı Cevdet Koç; Sakarya İŞKUR İl Müdürü Tekin Kaya; Kıbrıs Gazileri Başkanı Erol Demir; Askon Sakarya Başkanı Halil Erol; SakaryaGİAD Başkanı Zafer Bekdemir; GİV Sakarya Başkanı Baki Demir; SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı; Erenler İlçe Müftüsü Ahmet Koç; AK Parti Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik; ve MÜSİAD üyeleri ve ailelerinin yanı sıra sevgi evleri çocukları, üniversite öğrencileri, gaziler, şehit aileleri ve iş, sanat, spor camiası yoğun ilgi gösterdi.

lucky8score.com

Dikkat çeken konsept: “Gazze Menüsü”

İftar öncesi konuşma yapan MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, katılımcılara tek tek teşekkür etti. Geleneksel iftar davetinin bu yılkı temasıyla “Gazze Menüsü” vurgusu yapan Başkan Filizfidanoğlu, “Ramazan ayı, her bir Müslümanın derin bir iştiyakla kendisiyle yüzleştiği, kendisini yenilediği, iç dünyasını tazelediği rahmet, bereket ve mağfiret ayıdır. Bizi böyle bir aya kavuşturan Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bu mübarek ayda bir araya gelerek birlikte iftar yapmanın sevincini yaşıyoruz. Ancak, bu mutlu anları paylaşırken, aynı zamanda dünyanın birçok yerinde yaşanan zorluklara da değinmek gerekiyor. Özellikle Gazze’de Arakan’da ve Doğu Türkistan gibi dünyanın çeşitli yerlerinde bu mübarek ramazan ayında zulüm gören baskı gören müslüman kardeşlerimize de buradan dualarımızı gönderiyor bir an önce bu savaşların son bulmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz” dedi.

“75 bin koli ve 2 adet ambulans göndereceğiz”

MÜSİAD Sakarya Şubesi olarak Gazze halkına yapılan yardımlardan bahseden Filizfidanoğlu, “Genel Başkanımızın ifadesiyle Kızılay ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde açmış olduğumuz hesap sürekli aktif olup savaşın bitmesi durumunda bile oranın inşası için yardımlarda bulunmaya devam edilecektir. Bununla birlikte bu ay sonuna kadar yeniden 75 bin koli ve 2 adet ambulans gönderilecektir. Bu bağlamda burada bulunan siz kıymetli üyelerimizden ve kıymetli protokolümüzden her masada bulunan Filistin'e Gıda Kolisi Yardım Kampanya broşüründe yazan Hesap numaralarına destekte bulunmanızı rica ediyorum. Bugüne kadar yapmış olduğumuz ve bundan sonra yapacağımız yardımların kabul olmasını, bir nebze de olsa oradaki kardeşlerimizin yaralarını sarması duamızdır. Gazze savaşında şehit olan müslüman kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralı olan kardeşlerimize de Rabbimden acil şifalar diliyorum. Tez zamanda bu savaşın soykırımın son bulmasını temenni ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Katılanlara teşekkür etti

Sözlerini MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin geleneksel iftar programına katılanlara teşekkür ederek bitiren Başkan Filizfidanoğlu, “ramazan ayımızı en güzel şekilde ihya etmemizi ve aynı güzellikler içinde Ramazan Bayramı'na ulaşmamızı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu’nun ardından, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz konuşma yaparak MÜSİAD Sakarya Şubesine ve katılımcılara teşekkür etti. “Bu anlamlı davetten dolayı MÜSİAD Sakarya Şubesi’ne teşekkür ediyorum” diyen Vali Karadeniz, sözlerine şu şekilde devam etti; “Filistin davamız sadece Gazzelilerin değil ümmetimizin davasıdır. Tekrar özgür Filistin ve özgür Kudüs’e kavuşmadıkça bu davamız bitmeyecektir. Bizleri bu anlamda burada bir araya getiren ve bu farkındalığı oluşturan MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu’na ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese hayırlı iftarlar, hayırlı ramazanlar diliyorum.”

Son olarak konuşma yapan AK Parti Sakarya Mileltvekili Ertuğtul Kocacık, “Filistin’de aylardır çocuk, yaşlı, kadın hatta bebek demeden devam eden zulüm; katil İsrail’in gerçek yüzünü bir kez daha ortaya sermiştir. MÜSİAD Sakarya Şubesi olarak Filistin halkına yapmış olduğunuz yardımlardan ötürü sizleri tebrik ediyor, bu anlamlı organizasyonunuz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Vekil Kocacık’ın konuşmasının ardından yemek duası yapılarak iftarlar açıldı. Gün sonunda katılımcıları kapıda tek tek uğurlayan MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve ekibi, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR