Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 03:07
1 Advert

Savaşçı, Sapanca Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının ilk haftasında okul ziyaretlerine ağırlık veren İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Sapanca Anadolu Lisesini ziyaret etti.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 14-09-2022 10:22
Savaşçı, Sapanca Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Ziyaretinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitimde fırsat eşitliği dahilinde ücretsiz olarak dağıtılan ders kitaplarının yanında bu yıl ilk kez yardımcı kaynakların da öğrencilerimizin sıralarında yerini aldığını belirten İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmaya yönelik çalışmaların bu yıl artarak devam edeceğini ifade etti.

Valiliğimiz himayesinde Müdürlüğümüzce yürütülen #NehirProjesi ile öğrencilerimizin akademik başarılarının artırılmasının yanı sıra sınav heyecanını yenme ve sınav tecrübesi kazanmaları için rehberlik faaliyetlerinin de gerçekleştirildiğini belirten İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, izleme sınavları sonunda uygulanan YKS son prova sınavıyla öğrencilerimize gerçek bir sınav deneyimi yaşatıldığını hatırlattı. Bu uygulamalarının yeni eğitim öğretim yılında da devam edeceğine vurgu yapan İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, 2022-2023 eğitim öğretim yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim paydaşlarımıza hayırlı olmasını diledi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR