Fısıltı HABERLERİ
HV
05 MAYIS Pazar 02:45

Özel Açılım Okulları'ndan Sanat, Bilim ve Kültür Şöleni: Agora AVM'de sergiyle açıldı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında, ilçemizin gururu Özel Açılım Okulları, Agora AVM'de muhteşem bir "Bilim, Kültür ve Sanat Sergisi" ile karşımızda! Bu etkinlik, ilçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali Dere ve Şube Müdürü Koray Keskin'in de katılımıyla büyük bir coşkuyla açıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-04-2024 17:35
Özel Açılım Okulları'ndan Sanat, Bilim ve Kültür Şöleni: Agora AVM'de sergiyle açıldı!

Sergi, her yaş grubundan öğrencilerin yıl boyunca emek verdikleri çalışmaların bir araya getirilmesiyle oluşturuldu. Ana sınıfı öğrencilerinin hayal gücünü yansıtan eserleriyle başlayan sergi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin üstün başarılarına kadar uzandı. Steam çalışmaları, görsel sanatlar dersi materyal tasarımları, 3D çalışmalar, Robotik kodlama projeleri, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler projeleri gibi çeşitli alanlardan örnekler, ziyaretçileri büyüledi.

Açılım İlkokulu öğrencilerinin Erik Dalı ve Malatya yöresi halk oyunları gösterisiyle başlayan etkinlik, öğrenci velilerinden yoğun ilgi gördü. Sergide, çocukların özgün yeteneklerinin sergilendiği her bir eser, geleceğe ışık tutuyor ve toplumumuzun gelecek nesillerine duyduğumuz umudu pekiştiriyor.

Bu anlamlı etkinlik, sanat, bilim ve kültürün bir araya geldiği, öğrencilerin yaratıcılıklarını ve yeteneklerini sergiledikleri bir platform olma özelliği taşıyor. Özel Açılım Okulları, eğitimde kaliteyi ve öğrenci merkezli bir yaklaşımı vurgulayarak topluma değer katmaya devam ediyor.

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR