Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 11:23
1 Advert

Dokumacı: ''Elektrikteki zulme son verin''

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, Yenikent bölgesinde son zamanlarda yaşanan elektrik kesintileri ve vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine bir açıklama yaptı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-08-2022 18:22
Dokumacı: ''Elektrikteki zulme son verin''

''Hem çok pahalı, hem kötü hizmet''

Dokumacı açıklamasında: '''Yenikent bölgesinde özellikle Korucuk ve Camili bölgelerinden hemşehrilerimizden son günlerde yoğun şikayetler alıyoruz. Uzun süreli ve sık sık yapılan elektrik kesintileri insanların hayatını olumsuz etkilerken, elektrikli eşyalara da zarar vermektedir. Son zamanlarda gelen zamlar ile neredeyse kira bedeli kadar gelen elektrik faturaları esnafımızı en çok zorlayan kalemlerden. Sosyal devlet ilkesi gereği vatandaş zorunlu ihtiyaçları en uygun şekilde ulaşmalıdır. Ama görüyoruz ki hem fiyatlar uçmuş, hem de hizmet sınıfta kalmıştır'' dedi. 

''Yönetenler gerekli girişimleri yapın''

Dokumacı: ''Buradan şehri yönetenlere sesleniyoruz, gerek elektrikteki bu fahiş fiyatlara gerek ise de elektrik kesintileri ile hemşehrilerimizin uğradığı zulme son verilmesi için gerekli girişimleri yapın. Orası özel şirket biz karışamayız diyerek sıyrılma kolaylığına kaçmayın, özelleştirirken şartnameyi vatandaşın lehine hazırlamanız gerekliydi. Görüyoruz ki gerek fiyat belirleme gerek ise de hizmet bakımından vatandaşın hakları gözetilmemiş'' diye belirtti. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR