Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 15:03

Sanatseverler, sanata ilgi duyan, sanatı destekleyen Bursa Vali Yardımcısı Sayın Sultan DOĞRU'yu ziyaret etiler

Yaklaşık (650) altı yüz elli yıldır süregelen Gezek kültürünün temsilcileri ile şiir ve müziği birlikte sevdiren çalışmalar yapan gönüllülerle birlikte ziyaret ettik bu sanatsever Vali Yardımcısı Sultan Hanım 'i Bursa Dostluk Gezeği Başkanı Sedat URAS ile Mustafa ULUÇAY; Bir Kuble Şiir Bir Kuble Nağme ekibini temsilen Selahattin SEYMEN ,  Metin ATAYGÜL  ve şair Süreyya KAYA ile birlikte ziyaret ettik. 

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 22-01-2024 18:21   Güncelleme : 22-01-2024 18:25
Sanatseverler, sanata ilgi duyan, sanatı destekleyen Bursa Vali Yardımcısı Sayın Sultan DOĞRU'yu ziyaret etiler

SANATSEVER YÖNETİCİYE ZİYARET

 

Ziyaret öncesi bizi güler yüzle ve içtenlikle karşılayan sekreter Nazik Hanım 'a teşekkür ederiz. Kısa bir söyleşide onun da sanatla ilgilendiğini öğrendik ve çok mutlu olduk. 

İçeri alındığımizda sanat destekçisi Sayın Vali Yardımcısı Sultan Doğru, bizi ayakta karşıladı. İçtenlikli davranışı ile sanatsever olduğunu hemen kanıtlamış oldu. Özelde Gezek kültürü, genelde Bursa kültürü hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Vali Yardımcımızin  Bursa kültürünü tanıma isteği ile dolu olduğunu görmek, hepimizi çok mutlu etti. 

Çok doğal ve sıcak ortamda yapılan söyleşide bundan sonra yapılacak etkinliklere davet ettik. Kendileri de fırsat buldukça katılacağının sözünü verdi. 

Kolay ulaşılabilen, anlatılanları can kulağı ile dinleyen, sanatın her türüne ilgiyle yaklaşan bir yönetici ile birlikte olmaktan hepimiz çok mutlu olduk. 

Sanatsever yöneticilerimizin  etkinliklerde aramızda bulunması ve böyle yöneticilerin çoğalması en büyük dileğimizdir.

HABER; Zeki Baştürk

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR