Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 21:20
1 Advert

Gülümse Çekiyorum!

En son ne zaman bir fotoğrafta dişlerini ortaya çıkardın? Dişleriniz sarı veya lekeliyse, muhtemelen uzun bir süre geçmiştir.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 08-09-2022 17:55
Gülümse Çekiyorum!

Dişler genellikle yavaş yavaş koyulaşır. Eski resimlerinize bakarsanız, gülümsemenizin eskiden çok daha parlak olduğunu fark edeceksiniz. Daha sararmış veya koyulaşmış bir gülümseme birkaç nedenden dolayı ortaya çıkabilir. Yaşlandıkça, mine tabakasının hemen altında bulunan dentin tabakası sararmaya başlar. Ne yazık ki, dentin koyulaştıkça mine tabakası dişi daha sarı gösterir. Sigara veya puro içerseniz veya tütün çiğnerseniz gülümsemeniz daha da sevimsiz hale gelebilir. Eğer, kahve, çay veya koladan hoşlanıyorsanız, dişleriniz daha hızlı sararabilir ve gülüşünüzü gölgeleyebilir.

Diş Hekimi Pertev Kökdemir, diş beyazlatmanın, diş minesine nüfuz eden lekeleri hedeflemede oldukça etkili olduğunu söyledi. Ayrıca estetik diş hekimliği tedavileri ile özgürce objektife gülümseyebileceğiniz sağlıklı ve estetik dişlere sahip olabilirisiniz. Profesyonel beyazlatma çok iyi sonuçlar verir. Çoğu durumda, dişleriniz tedavinizden sonra en az altı bir yıl boyunca beyaz kalacaktır.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR