Fısıltı HABERLERİ
HV
21 MAYIS Salı 01:13

Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Sakarya Gaziantepliler Derneği'ni ağırladı

Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik; Sakarya Gaziantepliler Derneği'nin Başkanı Mehmet Durak, Başkan Yardımcısı Mesut Çöplü ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyaret, dernek yönetimi tarafından "hayırlı olsun" dileklerinin iletilmesi amacıyla gerçekleştirildi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-05-2024 12:21
Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Sakarya Gaziantepliler Derneği'ni ağırladı

Serdivan Belediyesi'nde gerçekleşen bu önemli buluşmada, Başkan Osman Çelik, Sakarya Gaziantepliler Derneği heyetine nazik karşılamalarından dolayı teşekkür ederek, derneğin faaliyetlerinde başarılar diledi. Çelik, yaptığı açıklamada, hemşehri derneklerinin kardeşlik, yardımlaşma ve ortak kültürün sembolü olduğunu vurgulayarak, Serdivan için birlikte çalışma kararlılığını dile getirdi.

Sakarya Gaziantepliler Derneği Başkanı Mehmet Durak ise, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik'e nazik kabulünden dolayı teşekkür ederek, derneklerinin çalışmalarına destek sözü verdi. Ziyaretin amacının, Serdivan ve Gaziantepli vatandaşlar arasındaki dayanışma ve işbirliğini güçlendirmek olduğunu belirtti.

Bu anlamlı ziyaret, Serdivan Belediyesi'nin ve Sakarya Gaziantepliler Derneği'nin bir araya gelerek ortak projelerde bulunma ve şehirdeki dayanışmayı artırma çabalarının bir yansıması olarak değerlendirildi. Hemşehri dernekleri arasındaki bu tür etkileşimler, şehrin sosyal ve kültürel hayatına olumlu katkılar sağlayarak toplumsal dayanışmayı güçlendiriyor.

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR