Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 09:21
1 Advert

Sapanca Bilgin Özkaynak İlk ve Ortaokuluna Ziyaret

Sakarya İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı Sapanca ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret programı kapsamında Bilgin Özkaynak İlk ve Ortaokulunda öğretmen, öğrenci ve velilerle buluştu.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 14-09-2022 09:38
Sapanca Bilgin Özkaynak İlk ve Ortaokuluna Ziyaret

Sapanca Bilgin Özkaynak İlk ve Ortaokulunda veli toplantısına da katılan İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı; “Çocuklarımızın eğitiminin temeli ailede atılır ve okullarımız bu sağlam temel üzerine diğer bilgileri inşa eder. Eğitim-öğretim süreçlerinin başarıya ulaşabilmesi için önemli olan okul-aile iş birliğinin sağlanabilmesidir. Bakanlığımızın bu yıl ilk defa uygulamaya koyduğu Okula Uyum Eğitimi Programı rehberliğinde okullarımızda çocuk-aile-okul iş birliğini güçlendirecek etkinlikler gerçekleştirildi. Çocuklarımızın hayat yolculuğunu sizlerle birlikte güzelleştirmek için gayret içinde olacağız. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı'nın geleceğimizin teminatı evlatlarımıza, öğretmenlerimize, velilerimize ve diğer eğitim paydaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Öğrencilerimiz için fedakarca emek veren öğretmenlerimizle öğretmenler odasında sohbet eden İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı eğitim-öğretim yılımızın hayırlı olmasını diledi.

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR