Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 19:12

Ünlü Klarnet'çi "Hüsnü Şenlendirici" den sevenlerini üzen haber! Kansere yakalandı!

Klarnetiyle bir çok esere hayat veren adam bir de Sezen Aksu'nun yazmış olduğu bestesi Ah İstanbul İstanbul olalı eseri ile de dinleyenleri 'ni kendine hayran bırakan ekranların vazgeçilmez ismi. Şarkılar Bizi Söyler programı ile ekranda yer alan ünlü klarnet sanatçısı

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 25-04-2023 11:52   Güncelleme : 25-04-2023 11:55
Ünlü Klarnet'çi

Hüsnü Şenlendirici, bağırsak kanserine yakalandı.


Hüsnü Şenlendirici, hastalığı nedeni ile Ulus'taki özel bir hastanede geçtiğimiz gün bıçak altına yattı. Bağırsak kanserine yakalanan Hüsnü Şenlendirici'nin bağırsağından 11 santim alındı.
Ünlü müzisyenin bir hafta süre ile doktor kontrolünde kalacağı öğrenilirken sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 


Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'nin 46 yaşında kansere yakalandığı haberleri sevenlerini üzmüştü. Sibel Can ve Hakan Altun ile birlikte yer aldığı programda izleyicinin kulaklarının pasını silen Hüsnü Şenlendirici'nin kansere yakalandığı ortaya çıktı.
Apar topar amliyat edilen Şenlendirici hastanede ziyaret eden birçok ünlü isimler oldu.Hüsnü Şenlendirici sağlık durumunu son dakika || Ercan Saatçi , ve Hakan Altun, paylaştı 'Hızla iyileşiyor...' Şenlendirici'nin paylaşımına Reha Özcan, Fettah Can, Çelik, Onur Buldu, Günel, Sibel Can, Alp Kırşan ve Emre Kaya gibi birçok ünlü isimden destek yorumu geldi. 

"SAĞLIK DURUMUM GAYET İYİ"

Instagram hesabından yazılı bir açıklama yaparak hastanedeki tedavisinin devam ettiğini söyleyen.       
 Hüsnü Şenlendirici, 


"Sevgili dostlarım, arkadaşlarım, sevenlerim... Geçen hafta yaptırdığım rutin kontroller sonrasından doktorlarımın tavsiyesi ile bir operasyon geçirdim. Sağlık durumum gayet iyi, kontrol amaçlı birkaç gün daha hastanede olacağım. Geçmiş olsun dilekleriniz için her birinize çok teşekkür ederim. Kısa bir ara sonrasında hem ekranlarda hem de konserlerimde sevenlerimle buluşacağım" dedi. Biz de Fisiltihaberleri ailesi olarak Hüsnü Şenlendirici ye geçmiş olsun dileklerimiz iletiyoruz.

Fisiltihaberleri:Semra Tekin

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR