Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 13:59
1 Advert

Vali Kaldırım Makamı Temsili Vali Çetinkaya’ya Devretti

Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde makam koltuğunu Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 6. sınıf öğrencisi Sare Çetinkaya’ya devretti.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 22-04-2022 17:08
Vali Kaldırım Makamı Temsili Vali Çetinkaya’ya Devretti
" İLGİLİ HABERLER Sapanca’nın Çocuk Başkanı Hüseyin Kabakçı Oldu ERENLER’DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANACAK

“Büyük Bir Sevinçle Kutluyoruz”

İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, okul yönetici ve öğretmenlerin de hazır bulunduğu ziyarette Vali Kaldırım tarafından karşılanan Temsili Vali Çetinkaya makama oturduktan sonra yaptığı ilk açıklamada; “Öncelikle İlimizdeki tüm çocuklar adına bu makamı temsil etme şansını bize sunan, makamın gerçek sahibi Çetin Oktay Kaldırım Valimize çok teşekkür ediyorum. Özellikle Sakarya Nehrinin çocukları ile tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün biz çocuklara armağan ettiği bu bayramda, büyük bir sevinç ve coşku içerisindeyiz” dedi.

“Talimatlar Verdi”

Telefonla Milli Eğitim Müdürlüğünü bağlatan Temsili Vali Çetinkaya, Bilim Merkezi yapılması, Tabiat Parklarında eğitim verilmesi, Spor Salonlarının sayısının artırılması ve Sıfır Atık Projesi konusunda çalışmaların yoğunlaştırılması talimatını verdi.

“Bu Yıl Yine Bir Aradayız”

Öncelikle Temsili Valimiz/Öğrencimiz Sare Çetinkaya nezdinde tüm dünya çocuklarının bu özel ve tek bayramını kutladığını dile getiren Vali Çetin Oktay Kaldırım, her ne kadar son iki yıldır dünya genelinde ve ülkemizde yaşanan Pandemi sebebiyle gönlümüzün istediği ölçüde etkinliklerimizi tam olarak gerçekleştiremesek de, salgının etkisini azaltmasıyla birlikte bu yıl 23 Nisan’ın ruhu ve sevincini yine hep bir arada coşkuyla yeniden idrak edebildiğimiz için mutlu olduğunu ifade etti.

“Projeleri Çok Beğendim”

Bu bayramın dünyada tek olduğuna dikkat çeken Vali Kaldırım, “Öncelikle çocuklarımıza bu özel günü armağan eden Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; tüm kahramanlarımızı rahmet ve şükranla yad ediyoruz.

Temsili Valimiz/Öğrencimizin hem doğaya dönük hem bilime dönük hem de kaliteli projelere dönük önerilerinin, aslında daha kaliteli eğitim verilmeye dönük güzel hedefler olduğunu görüyoruz. Geleceğe dönük güzel hedefleri olan kızımıza ben de canı gönülden başarılar diliyorum, umarım yolu ve bahtı açık olur. Bizim maddi ve manevi anlamda iyi yetişmiş geleceği kucaklayan gençlere ihtiyacımız var, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş,

devleti, milleti, ailesi ve hedefleri için çok çalışkan bir nesle ihtiyacımız var, tüm çocuklarımıza en büyük tavsiyem; hedeflerinizi büyük tutup bol bol kitap okumanızdır” dedi.

“Spor Salonu Talimatı”

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Sare Çetinkaya’nın öğrencisi olduğu Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okuluna Spor Salonu yapılması talebi ile ilgili de, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne programa alınıp biran önce yapılması için talimat verdi.

“Kendisini ve Ailesini Tebrik Etti”

Temsili Valimiz/Öğrencimiz Sare Çetinkaya’nın ailesini görüntülü arayarak bir süre sohbet eden ve kızlarının çok başarılı olduğunu söyleyerek onları da tebrik eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, ziyaretin sonunda hem Sare Çetinkaya’ya hem de okul yönetici ve öğretmenlerine çeşitli hediyeler verdi

 

Sabahattin BİRİNCİ

AdminAdmin

YORUMLAR