AKSAÇLILAR’DAN SEÇİM SONUÇLARIYLA İLĞİLİ AÇIKLAMA

AKSAÇLILAR Genel başkanı Ahmet BEREKE, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı. Bereket’in yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi

SİYASET - 03-06-2023 17:20

AKSAÇLILAR’DAN SEÇİM SONUÇLARIYLA İLĞİLİ AÇIKLAMA

“Bir seçimi daha, hayırlısıyla tamamladık. Hayırlısıyla diyorum çünkü Demokrasilerde Millet iradesi ve Millet iradesininim tecellisinde çıkan sonuç başımızın üstündedir. Bu sonuca herkes saygı göstermelidir. Milletimiz,5 Yıl süreyle daha mevcut yönetim şekli ve sayın Cumhurbaşkanını Ülkemizi yönetme konusunda yetkilendirmiştir. Şimdi seçimi kazanıp Ülkeyi yönetme görevini eline alan başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere herkesin ivedilikle, patlama noktasında olan tansiyonu düşürme çabası içene girmeleri gerekmektedir. Seçimler neticesinde ortaya çıkan sonuç, terminolojideki ifadesiyle, ne galip olarak kazana tarafı çok mutlu etmeli, ne de mağlup olarak ifade edilen, kaybeden tarafı umutsuzluğa itmelidir. ÇOK KISA BİR ZAMAN SONRA YAPILACAK OLAN YEREL SEÇİMLER UNUTULMAMMALI, iktidarda, muhalefette, adımlarını buna göre atmalıdır. İktidar blogu, aradaki 2.5 Milyona yakın farkın bir anda kapanabileceğini ve belediye seçimlerinde her şeyin bir anda değişebileceğini unutmamalı, Muhalefet blogunda, çıkan sonuçlara, çeşitli bahaneler üretmek yerine, kendi iç muhasebelerini yapıp, nerde hata yaptıklarını sorgulama ve ona göre Millet adına, etkili ve yapıcı muhalefet ile, yeni politikalar üretmeye odaklanmalıdır.
Genel anlamıyla bu tespitlerimizden sonra, bir iki kelimeyle de sayın Cumhurbaşkanının, geleneksel hale gelen, “Balkon” konuşmasına değinmek isterim. Sayın Başkan Konuşmasının bir bölümünde “Demokrasi ve kalkınma hamlelerimiz için canını veren Rahmetli Menderes, Kalkınma planlarımıza ve Türkiye’ye inanan Rahmetli Özal, rahmetli Erbakan Hocamız ve Türkeş’in mücadelesini sürdüreceğiz” ifadelerini kullanarak bizleri ne kadar mutlu ettiyse,  ne acıdır ki ,Cumhur ittifakının ortağı olan BBP genel başkanı da Balkon konuşmasında olduğu halde, 21.YY son Alpereni, sayın Cumhurbaşkanını pek çok badireden kurtaran ve gerek içteki, gerekse dıştaki terör örgütlerinin suikastı neticesinde, 2009 yılında seçim çalışmaları esnasında, beraberindekilerle birlikte içinde bulunduğu helikopterin suikast neticesinde düşürülmesiyle Şehit edilen, Cennet mekan Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nu  zikretmemiş, bu durum konuşmada yer alan ve konuşmanın sonunda el ele tutuşarak poz veren Yazıcıoğlu’nun kurduğu partide genel başkan olan muhteremi ne kadar rahatsız etmiştir bilmem ama, “AKSAÇLILAR” olarak bizleri son derece rahatsız etmiş ve derinden üzmüştür ve bir kere daha hayal kırıklığına uğratmıştır. Bu rahatsızlığımızı bu vesileyle YÜKSEK BİR TONLA ifade ediyor, seçim sonuçlarının Ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allahtan Niyaz ediyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

24-04-2024 - SİYASET

AKSAÇLILAR Genel  Başkanı Ahmet BEREKET, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

AKSAÇLILAR Genel  Başkanı Ahmet BEREKET, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

23-04-2024 - SİYASET