GÖZÜNÜ RADYO LİSTELERİNE DİKTİ.

Viral olan hiti "Zorda" ve ardından yayınladığı "Selamün Aleyküm" ile dikkat çeken Cioman yepyeni teklisi "Vefasız" ile dijital platformlar ve radyo kanallarında zirveye yeşil ışık yaktı. Şarkının ud ve cümbüş çalımları Fatih Ahıskalı'ya ait ; düzenlemesi ise İlkan Günüç imzası taşıyor.

MAGAZİN - 03-06-2023 18:12

GÖZÜNÜ RADYO LİSTELERİNE DİKTİ.

Cioman "Vefasız" isimli şarkısında hem zamane aşklarına hem de dostluklarına serzenişte bulunuyor. Klibin yönetmen koltuğunda Alpcan Yolyapan'ı görüyoruz.

Hepimizin hayatında unutumadığımız bir vefasız olmuştur diyen Cioman, klibindeki renkli  görüntülerle de dikkat çekiyor. Şu an harap ve virane durumda olan Riva'daki eski bir hotelde  çekilen klipte vefasız sevgililerin ardından yıkılan kalplere gönderme bulunuyor. Her ne olursa olsun yeniden ayağa kalkmak gerekiyor mesajını veren Cioman ;  klipte  Rus model Anastasia Karpova'ya  saç traşı yaptırarak hayat yolunda ne engeller çıkarsa çıksın yolumuza devam etmeliyiz diyor.


Cioman "Vefasız" single çalışmasını 2 Haziran Cuma günü Dios musicos etiketi ile tüm dijital platformlarda dinleyebilirsiniz.


Cioman Cihan Emre kimdir? 

Cihan Emre nam-ı diğer cioman, 1998 yılında Adana’da doğmuştur, 24 yaşındadır ve şu an İstanbul‘da yaşıyor.  TikTok’da çektiği playback, dans ve ağır çekim videolarıyla oldukça büyük kitlelere sahip olmuştur. Hayvansever kişiliği ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Cihan Emre Cioman’ın bir köpeği bulunmaktadır. Kayak yapmayı, kaykayı sevmektedir. Ata binmeyi sevmektedir. Yak Beni isimli şarkısı sosyal medyada yoğun ilgi görmüştür.  Instagram’da cioomann ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni Cihan Emre ya da Cioman’ın bu mecrada 624 bin takipçisi bulunurken, TikTok’ta ise 2.6 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kuvayi Ve Mücahitler Derneği Başkanı Nihat Sakallı'nın Torunu Zeynep & Enes Karaca 'ile Sözlendi

Kuvayi Ve Mücahitler Derneği Başkanı Nihat Sakallı'nın Torunu Zeynep & Enes Karaca 'ile Sözlendi

22-04-2024 - MAGAZİN

 ESRA EROL’DA TÜRKİYE’DE BİR İLK YAŞANDI! “ÖLDÜ” SANDIĞI ANNESİ, “TEYZESİ” ÇIKTI!

ESRA EROL’DA TÜRKİYE’DE BİR İLK YAŞANDI! “ÖLDÜ” SANDIĞI ANNESİ, “TEYZESİ” ÇIKTI!

20-04-2024 - MAGAZİN