MÜSİAD Sakarya Şubesi'nden İzmir'e "İş Geliştirme" ziyareti

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte "MÜSİAD İş Geliştirme Kapsamı"nda bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere İzmir'e çıkarma yaptı.

GÜNCEL - 19-05-2024 13:33

MÜSİAD Sakarya Şubesi'nden İzmir'e

İzmir'de Yoğun Temaslar

İzmir ziyaretinin ilk durağında, AK Parti İzmir İl Başkanı ve MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Üyesi Bilal Saygılı makamında ziyaret edildi. Bu ziyarette, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Gökhan Temur, Şube Başkan Yardımcıları ve Yönetim ile Denetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. Görüşmede, iki şube arasındaki çalışmalar ve projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Misafirperverlikleri için Bilal Saygılı'ya teşekkür eden Filizfidanoğlu, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Şube Ziyaretleri ve Ticaret Geliştirme Projeleri

MÜSİAD Sakarya heyeti, MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur ve Yönetim Kurulu Üyelerini de ziyaret etti. Bu buluşmada, İzmir ve Sakarya arasında ticaretin geliştirilmesine yönelik projeler ve iki şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik yapıları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Filizfidanoğlu, ziyaretin iki şehir için de hayırlı olmasını temenni etti.

Üye Firmalarla Buluşma

İzmir İş Geliştirme Gezisi kapsamında MÜSİAD İzmir Üyesi firmalar Doğu İklimlendirme, Uygul Mobilya ve Naturin Doğal Ürünler ziyaret edildi. Başkan İsmail Filizfidanoğlu ve beraberindeki heyet, bu firmaların çalışmaları ve sektörel bilgileri hakkında detaylı bilgiler aldı. Tüm üye firmalara misafirperverlikleri için teşekkür eden Filizfidanoğlu, işlerinde başarılar diledi.

İş Geliştirme ve Tanışma Toplantısı

Gezinin son etkinliği olarak, MÜSİAD Sakarya ve MÜSİAD İzmir üyelerinin katılımıyla “İş Geliştirme ve Tanışma” toplantısı düzenlendi. Üyeler arasındaki ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirildiği toplantı, verimli ve olumlu geçti. Başkan Filizfidanoğlu, kendilerini sıcak ve samimi bir şekilde ağırlayan MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur ve Yönetim Kurulu'na teşekkürlerini iletti. İzmir ziyaretinin sonunda, her iki şubenin de işbirliğini güçlendirme ve gelecekteki projelerde birlikte çalışma kararlılığı vurgulandı. Bu temasların, Sakarya ve İzmir'in ekonomik ilişkilerine olumlu katkılar sağlaması bekleniyor.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kutay ve Uras Güleç'in sünnet töreni görkemli bir şekilde kutlandı

Kutay ve Uras Güleç'in sünnet töreni görkemli bir şekilde kutlandı

02-06-2024 - GÜNCEL

Makili Home Mobilya Satış Mağazası'nın Bulvar Şubesi; görkemli bir törenle açıldı

Makili Home Mobilya Satış Mağazası'nın Bulvar Şubesi; görkemli bir törenle açıldı

02-06-2024 - GÜNCEL