Sabahattin Birinci'ye Süpriz Doğum Günü

Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sayın Sabahattin Birinci'ye arkadaşları tarafından süpriz doğum günü yapıldı. Birinci O anları Sosyal Medya Hesabından Paylaştı.

MAGAZİN - 19-05-2023 12:29

Sabahattin Birinci'ye Süpriz Doğum Günü

Genel Yayın Yönetmenimiz Sayın Sabahattin Birinci Sosyal Medya Hesabında ;

Süpriz Doğum Günü..........

Sürpriz Doğum Günü İçin Başta #SASÇED Derneği Başkanı Mahmure Çolak olmak üzere Fısıltı Haberleri Haber Müdürümüz Aslı KILIÇ, Ömer Ömer Palabıyık. Sakarya'nın güzel seslerinden Nagihan Durmuş Vıildan Home Sahibesi Vildan Kavrak ve değerli oğlu Onur'dan Tekin'e bu güzel süprizleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum..

Gerçekten de Sürpriz bir doğum günü oldu. 

ifadelerini kullandı..

 

İŞTE O ANLARA AİT KARELER

ÖNCE BENİ KAHVALTIYA DİYE ÇAĞIRDILAR...

KAHVALTIDA;  Başta #SASÇED Derneği Başkanı Mahmure Çolak olmak üzere Fısıltı Haberleri Haber Müdürümüz Aslı KILIÇ, Ömer Ömer Palabıyık. Sakarya'nın güzel seslerinden Nagihan Durmuş Vıildan Home Sahibesi Vildan Kavrak ve değerli oğlu Onur Tekin' yerlerini almışlardı...

KAHVALTI SONRASI YAPILAN TATLI GÜZEL DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİNİN MİMARI Fısıltı Haberleri Haber Müdürü ASLI KILIÇ'dan geldi.

Aslı Kılıç, Genel Yayın Yönetmenimiz Sayın Sabahattin Birinci'nin Kendilerine yapacağımız Doğum günü süprizini anlamasınlar diye, değer verdiği arkadaşlarından Öper Palabıyık'ı devreye sokarak, Ömer Palabıyık Kahvaldı proğramı düzenlemiş izlenimini verdim, ardından SASÇED Başkanımız Mahmure Çolak ve değerli dostumuz Nagihan Durmuş ve Yılların Eskitemediği Vildan Kavrak ile Planlayıp uyguladık.

UMARIM BEYENMİŞSİNİZDİR......................................?

#SASÇED Derneği Başkanı Mahmure Çolak ve Sakarya'nın güzel seslerinden Nagihan Durmuş o günün anısına güzel hediyeler takdim ettiler.

​​​​​​Vıildan Home Sahibesi Vildan Kavrak Yılların eskitemedi dostu Vildan hanım , Sabahattin Beyin Kilo almasını durdurmak için doğum gününde süpriz bir kupa almış....

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AZERBAYCAN’DA CANAN NEZİROVA İLE NİSAN FİLMİNE HAVALI GALA

AZERBAYCAN’DA CANAN NEZİROVA İLE NİSAN FİLMİNE HAVALI GALA

22-03-2024 - MAGAZİN

AYDAN ŞENER: EVLİLİK İNSAN DOĞASINA UYGUN DEĞİL

AYDAN ŞENER: EVLİLİK İNSAN DOĞASINA UYGUN DEĞİL

22-03-2024 - MAGAZİN