"TİŞAD" Tüm İş İnsanları Derneği Sakarya il Başkanı Emriye Köse Fısıltı Haberleri'ni Ziyaret Etti

Sakarya'nın Sevilen Dernek Başkanlarından olan, Emriye Köse Sakarya ya verdiği hizmetler göz önüne alınarak yeni görevlere getirilerek bir süre önce "TİŞAD" Tüm İş İnsanları Derneği Sakarya il Başkanlığına getirildiği haberimiz ardından teşekkür için Birlikte çalıştığı çalışma arkadaşı Gülşen Kargı ile birlikte Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci'yi ziyaret etti

GÜNDEM - 18-05-2024 12:54

Başkan Emriye Köse TİŞAT Sakarya İl Başkanlığının yanında, 2006-2013 Yılları Arasında Türkiye Geneli Tüm Engelliler Federasyonu Başkanlığını yapmış olan, Köse, Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Sakarya İl Başkanlığı görevini devam ettirmektedir. Bununla birlikte Dost Eli Farkındalık Derneği, SUMDER  Madde Bağımlılığı ile mücadele Sakarya İl Temsilciliğini devam ettirmektedir.

Sakarya Genelinde bir çok aile ile birebir görüşerek, gençlerimizi maddelerden uzaklaştırması amacı ile aracı olmuştur. Şiddet gören dağılan ailelerden kendilerine müracaat edenlerin yardımına koşmuştur.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sakarya Filistin için ayağa kalktı, “Dünyanın gözü önünde gerçekleşen ve adeta bir soykırım haline dönüşen İsrail terörüne karşı Büyük Filistin Yürüyüşünde buluştu

Sakarya Filistin için ayağa kalktı, “Dünyanın gözü önünde gerçekleşen ve adeta bir soykırım haline dönüşen İsrail terörüne karşı Büyük Filistin Yürüyüşünde buluştu"

01-06-2024 - GÜNDEM

SAKARYA VALİLİĞİ & İŞKUR; ANA ELEMAN VE ARANAN ELEMAN OLABİLİRSİNİZ

SAKARYA VALİLİĞİ & İŞKUR; ANA ELEMAN VE ARANAN ELEMAN OLABİLİRSİNİZ

31-05-2024 - GÜNDEM