Umut Emlak’tan örnek bağış: 100 askıda Ekmek

Erenler ilçesinde faaliyet gösteren Umut Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Umut Demir; örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak Yunus Emre Ekmek Fırını'nda 100 adet askıda ekmek bağışında bulundu. Bu bağış sayesinde ihtiyaç sahipleri, Yunus Emre Ekmek Fırını'na giderek ücretsiz ekmek alabilecekler.

GÜNCEL - 19-05-2024 13:35

Umut Emlak’tan örnek bağış: 100 askıda Ekmek

Umut Emlak’ın yaptığı bu bağış, Erenler'de dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirmek amacıyla gerçekleştirildi. Firmanın sahibi Umut Demir; ihtiyaç sahiplerine bir nebze olsun yardımcı olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bu tür bağışların toplumda yardımlaşma ve paylaşma kültürünü güçlendirdiğini vurgulayan yetkililer, herkesi benzer yardımlarda bulunmaya davet etti.

Erenler Gönüllüleri, bu anlamlı bağışın ilk adım olduğunu ve dayanışma hareketlerinin devam edeceğini ifade etti. Gönüllüler, "Birlik ve beraberlik şiarımızla, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olacağız. Bu tür projelerle toplumsal dayanışmayı daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz," şeklinde açıklamalarda bulundu.

Erenler Gönüllüleri ve Umut Emlak Firması’nın bu anlamlı girişimi, ilçede büyük takdir topladı. Halk, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin yaygınlaşmasını temenni ederken, ihtiyaç sahipleri de bu desteğin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Yunus Emre Ekmek Fırını yetkilileri, askıda ekmek kampanyasının her zaman devam ettiğini ve bu tür yardımların kendilerini de motive ettiğini söyledi. Ekmek fırını, her daim ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Bu örnek davranış, toplumda yardımlaşmanın önemini bir kez daha gözler önüne sererken, Umut Emlak Firması’nın bu girişimi, diğer işletmelere de örnek teşkil ediyor. Erenler’de başlayan bu güzel hareketin, ülke genelinde de yaygınlaşması umuluyor.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kutay ve Uras Güleç'in sünnet töreni görkemli bir şekilde kutlandı

Kutay ve Uras Güleç'in sünnet töreni görkemli bir şekilde kutlandı

02-06-2024 - GÜNCEL

Makili Home Mobilya Satış Mağazası'nın Bulvar Şubesi; görkemli bir törenle açıldı

Makili Home Mobilya Satış Mağazası'nın Bulvar Şubesi; görkemli bir törenle açıldı

02-06-2024 - GÜNCEL