https://www.fisiltihaberleri.com/files/uploads/user/dc6e224a8d74ce03bf301152d6e33e97-74a8e24b511f435baacc.png
Yusuf Aktaş ( YAZAR )

MESELE MİLLİ, MESELE TÜRKİYE’NİN İSTİKBALİ. Hiçbir Arap ülkesi idarecileri (halkının çoğu istiyor) Ortadoğu’da Türkiye’nin liderliğini asla istememektedir. Ve bunu ABD'de, İsrail’de iyi biliyor. Çünkü zaten başlarında kendi

21-10-2023 15:54

MESELE MİLLİ, MESELE TÜRKİYE’NİN İSTİKBALİ.

Hiçbir Arap ülkesi idarecileri (halkının çoğu istiyor) Ortadoğu’da Türkiye’nin liderliğini asla istememektedir. Ve bunu ABD'de, İsrail’de iyi biliyor. Çünkü zaten başlarında kendi atadıkları (satın aldıkları) tasmalı yöneticileri var.
Öyleyse bizim derdimiz onlar değil.
Bizim derdimiz kendi istikbalimiz.
Neden arap ülkelerinin değil de bizim topraklarımızın etrafı (hatta içi) ABD üstleri ile çevrili. Büyük planın Türkiye'nin işgali olduğunu görmemek, anlamamak, farketmemek için ahmak olmalı.
Rusya da bir anlamda kendi güvenliğini sağlamak için belki bizi tampon bölge olarak kullanmak istiyor ama dost diye bağrımızı açıp üsleriyle içimize aldığımız namert dost ABD, AB ye nazaran böyle zamanda Rusya ile kontrollü yakınlaşmak en iyisidir diye düşünüyorum ve de zaten devlet aklı da onu yapıyor.
Bu teskere meselesinin ardında da bu yakınlaşma ile beraber ayrıca Türk cumhuriyetleri orduları (Turan ordusu) ve Pakistan, Rus hatta iş oraya kadar giderse İran ile bile işbirliğine gidilebileceğini düşünüyorum. 
Çünkü ABD başkanı Biden zaten resmi olarak savaşa girdiğini menfaatlerine uymayan herkesi vuracağını, ingilizlerin savaş gemisi göndermeleri, diğer AB ülkelerinin de açık ve net taraflarını göstermeleri ve zaten bir Akdenizde ki gerginlikler, 12 adalar meselesi vs....

ABD ve İsrail'in ilk işgal planı aşağıdaki haritadaki gibidir.
Ardından işin 2. aşaması da onların Büyük Roma, ya da Konstantin hayali olan İstanbul'un işgali projesi var.
Daha sonraki aşamalar da 12 adalarla yetinmeyen Yunanistan'nın İzmiri işgal hayali geliyor. Diğer taraftan zaten Pkk/Pyd ve içimizdeki hainlerin planları, hayalleri herkesce malum. 

Bunları üst üste koyarsak 2023 ile 2025 arası yaşanacaklar için Allah ülkemizin yâr ve yardımcısı olsun ve milletimizi muhafaza etsin diyorum.
O yüzden milli birliğimiz hiç olmadığı kadar bu zamanlarda önemli. 
Bunları düşünerek içlerinde gerçekten vatan sevgisi olan herkes (en azından bu süreçte) siyasi propaganda yapmadan milli birlik beraberlik ruhunu bozmayacak şekilde yazması, konuşması çok önemlidir.

Yusuf Aktaş

Neler Söylendi?