Fısıltı HABERLERİ
HV
25 NİSAN Perşembe 12:00

Sözün bittiği yerdeyiz! Katil İsrail Gazze'de bir hastaneyi vurdu. İsrail Gazze'de hastaneyi bombaladı: En az 500 kişi hayatını kaybetti

Sözün bittiği yerdeyiz!

Katil İsrail Gazze'de bir hastaneyi vurdu.
Yüzlerce kişi şehit oldu.

Önce insanların evlerini bombalayıp başlarına yıkıyorlar. Daha sonra sağ kalanları da hastane bombalayıp öldürüyorlar.

Bu zulme dünya sessiz kalıyor.

İsrail saldırısında, Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'nde 500 kişi öldürüldü. Hastanede yaralı ve hastaların yanı sıra yerinden edilenler de kalıyordu. Filistin Yönetimi 3 gün yas ilan etti. BMGK saldırıyı görüşmek üzere bugün acil toplanacak.

İsrail'in hava saldırısı düzenlediği Gazze’deki el-Ehli Baptist Hastanesi'nde yaralı ve hastaların yanı sıra kalan binlerce yerinden edilmiş insandan en az 500'ünün öldüğü, binlere varan yaralı olduğu açıklandı.

Filistin Devlet Başkanı Abbas, İsrail'in Gazze'deki saldırısına ilişkin "İsrail yönetimi tüm kırmızı çizgileri aştı. İsrail, akıttığı kandan sorumlu tutulmalı, cezalandırılmalı" dedi.

Filistin halkına seslenen Abbas, "İsrail'in, sizleri topraklarınızdan çıkarma planı geçmeyecek. Halkımız eğilmeyecek ve teslim olmayacaktır" diye konuştu.

Filistin'de 3 günlük yas ilan edildi

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, saldırıdaki kayıplar dolayısıyla 3 gün yas ilan etti.

Kan donduran saldırı sonrası doktorların feryadı kameraya yansıdı. Doktorlar, sığınacak yer arayan, yaralı, masum sivillerin bu saldırının hedefi olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Haber
Giriş Tarihi : 18-10-2023 10:06
YORUMLAR