Fısıltı HABERLERİ
HV
26 NİSAN Cuma 02:47

Fısıltı Haberleri Gen.Yay.Yön.Yrd. Abdullah BİRİNCİ Bozdağ Film Platolarını Ziyaret Etti.

Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Abdullah BİRİNCİ Bozdağ Film Platolarını Ziyaret Etti.

 Birinci; Yaptığı gezi esnasında, Yoğun ilgi ile karşılaştığını, Çalışanların gelenler ile bire bir ilgilendiğini, Dizide Yer alan oyuncuların gelen konukları ile bire bir ilgilenmesi, diziye olan ilgilerinin armasını sağladığını belirti.

 Birinci; Yapimci; Mehmet Bozdağ Yerin adı ; Bozdağ Film Platosu Oyuncular ; Boran Alp : Yiğit Uçan Günkut ; Hakan Serim Ve diğer Yardimci oyuncu alplerine. ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR ETTİ.

 "Diriliş Ertuğrul", "Kuruluş Osman" ve "Destan" gibi önemli projelere ev sahipliği yapan Bozdağ Film Platoları, tarih severlerin ziyaretine açmıştı. Yapım şirketinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından yoğun ilgi gören Bozdağ Film Platoları, ziyaretçilerini Osmanlı'nın kuruluş dönemine götürerek onlara keyifli bir deneyim sunmayı, unutulmaz bir macera yaşatmayı hedefliyor. Platoya gelen ziyaretçiler; Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'in ve babası Ertuğrul Gazi'nin yaşadığı Kayı Obası'nı ziyaret edebiliyor, Osmanlı'nın kurulduğu Söğüt'teki dükkanları ve dekorları gezebiliyor. Ayrıca buradaki şerbetçide Osmanlı şerbeti ve birçok el yapımı içeceğin tadına bakabiliyor, Yenişehir'in ve Söğüt'ün büyülü sokaklarında dolaşıp geleneksel el sanatlarını deneyimliyor. Ziyaretçiler için tarihi bir yolculuk olan gezintide klasik Türk mimarisi ile bezenmiş Ürgenç Çarşısı ve Harzemşah Sarayı da görelebilecek. Dizinin hayranları bunun yanında Osman Bey'in Konağı'nda eski Türk aile yaşantısının izlerini görüp, obada ve platonun belirli noktalarında kostüm ve aksesuarlarla fotoğraf çektirebiliyor, usta at binicileri eşliğinde atlı gezintilere çıkabiliyor. Bozdağ Film Platoları'nı ziyaret etmek isteyenler için ziyaret saatleri haftanın her günü 10:00-20:00 arası

Sinema
Giriş Tarihi : 07-08-2023 13:29
YORUMLAR