Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 14:38
1 Advert

2. Doğru Kişi?

Gizem İlayda Çakmak
Gizem İlayda Çakmak
Giriş Tarihi : 10-09-2022 10:02

2. Doğru Kişi?

Önceki bölümde bu konudan bahsettim ama daha detaylandırmak istedim. Çünkü aslında neredeyse her sorunumuzun altında bu konu yatıyor.

Sana yardımcı olacak kişi belki de bir diyetisyen olmayacak. Belki o doğru kişiyi bulmuş olacaksın. Hatta o doğru kişi sen bile olabilirsin. Sana gerçekten iyi gelecek, senin hedeflerine ulaşmanı kolaylaştıracak ve seni motive edecek kişi. Neden böyle birine ihtiyacın var? İhtiyacın olmasaydı bu durumda olmazdın çünkü.

Her diyetisyenle anlaşamayabilirsin. Hepsi sana hitap etmeyebilir. Ama sende dürüst ve çaba göstermeye hazır olmayı unutmamalısın. Çekinip veya hata yaptığını düşünüp susmamalısın. Ne kadar dürüst olursan diyetisyeninle o kadar iyi tanışmış olursun. Uyuşamayacaksanız bile sen elinden geleni yapmış olursun.

Evet maalesef böyle bir durum var. Arkadaş seçer gibi seçmeniz gerekiyor diyetisyeninizi. Hatta doktor seçmek gibi de diyebiliriz bir nevi. Birbirinize zaman ve emek harcamalısınız ki ikiniz de sonuç alasınız. Kesinlikle tek taraflı değil bu mesele. Ve kesinlikle ilgi istiyor.

İki taraf da elinden geleni yapıp vazgeçmemeli :)


Sonraki bölümde görüşmek üzere...

Instagram: @floragizemi
Twitter: @dyt_floragizemi

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR